maanantai 12. toukokuuta 2014

Sadepäivän saavutus

Eilen oli tosi synkkä saa ja sato melkein koko päivän. Oli siis ihan mahtava sää tehä käsitöitä! Ja nyt oon kyllä itestäni tosi ylpee, sillä mie opin vihdoin isoäidinneliön! Jooh tiiän, se on teille muille varmasti jo tuttu juttu ja ootte jo kyllästymiseenne asti värkänny niitä neliöitä, mut miulle tää oli iha uus juttu.

...Tai noh melkein uus juttu. Tässä on nimittäin miun eka neliöyritys joskus käsityöinnostuksen alkuajoilta (kaikki kuvat on täpinöissään kännykällä otettu, joten vähän huonompi laatu):


Tuossaki mie oon selvästi jollainlailla ymmärtäny sen kaavan, mutta tää on ihan liian lörppö ja tuo ekan kerroksen värinvaihto ei onnistunu. En oo ees jaksanu päätellä lankoja tästä. Mut halusin säilyttää tän sen takia, että tää toimis inspiraationa joku päivä opetella uuestaan mummoneliö!


Ja nyt eilen siis otin ja opettelin neliön ihan kunnolla. Tästä se lähti.


Parin kerroksen jälkeen oli jo ihan voittajafiilis!


Nyt se alkaa olla jo "normineliön" kokonen! Ja vihdoin tajusin tuon rytmin kunnolla. Osaan tän jo ulkoo!


Jos nyt vielä pari kerrosta...

Koukku: nro 3,5

Nonii, homma alkaa lähtee lapasesta ku oon nii täpinöissäni et opinki tän näi helposti :D Mut ai että nyt on kiva fiilis! Pääsen vihdoin toteuttaa kaikkee isoäidinneliöideoita, mitä miun päässä on muhinu jo jonkun aikaa. Ja nyt on helppo ohje, mihin saa iha pienimmätki lankanöttöset käytettyy. Huippuu!


7 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! ;) Kivasti käyttäytyy nuo värit!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut saavutuksesta! Se värinvaihto on kyllä jees. Enemmänkin. (En niin perusta päättelystä. Mieluummin vähemmän kuin enemmän sitä.) Nää on kyllä ihan parhaita jämäntuhoja. Vaviskoot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Nyt saa tosissaan kaikki jämät käytettyä viimesille senteille asti :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!