lauantai 10. toukokuuta 2014

Onni on huristella Onnilla

Miulla on kyl maailman ihanimman värinen pyörä. Tykkään muutenkin tästä pyörästä iha hirveesti! Ostin tän sillon kun muutettiin Joensuuhun, kun halusin ihan simppelin city-pyörän ilman vaihteita tai mitään.


Ja pakkohan sitä oli jollain tavalla tuunattava, jotta sen tunnistaa miun pyöräks...


Joten tuunasin "pari" pirikelloa.


Nää on iha normi pirikelloja Clas Ohlsonilta, jotka on maalattu kynsilakoilla.Ensin meinasin, että tuunaan vaan yhen, mut eihä sitä ny siihe voinu jättää! Piti sit tehä kuus kelloo. Nyt miut ainaki kuulee, jos tarviin kulkuväylälle tilaa!

... Tuoho tankoon mahtuis kyl viel ainaki kaks kelloo molemmille puolille...


11 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Usein ärsyttääki pyöräilijät jotka vaan pyyhältää niskan takaa ohi ja sydän pomppaa kurkkuun, ku ei kilautella kelloa/ei oo kelloa...sulla on homma hanskassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jooh, nyt luulis et miut ainaki kuulee, ku päräytän nuo kaikki läpi :D

   Poista
 2. Hienoja kelloja! :D Onko kelloissa eri sävelkorkeudet, niin että voit soittaa jotain sävelmää pyytäessäs sitä kulkutilaa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jooh, mie mietin joskus et vitsi ku noi sais viritettyy eri sävelkorkeuksille, et pystyis ain soittaa jonku tuiki tuiki tähtösen ku haluun päästä ohi :D Mut en oo viel keksiny mite noit vois virittää :D

   Poista
 3. Heti kun keksit niin ohjeita vaan tänne blogiin ;)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!