torstai 23. lokakuuta 2014

Pikasomiste

Älkää vaan kysykö, et miks oon keräilly langanpätkiä pussiin. En nimittäin osaa vastata :D Varmaan aattelin, et näitä voi käyttää johonkin täytteeks tai jotain?


Ja tässä siis ei oo kaikki mitä olin keränny. Mut näistä sainkin idean...


Purkitin ne! Nyt on hauska koriste hyllyssä :)


15 kommenttia:

 1. Mie olen monta kertaa miettinyt ettäppitäsköhän ottaa langan päät talteen ja somistaa ne maljakossa noin. .Hmm. .jospa siinä oliskin mulle ensivuodelle tavoitetta.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans pieni pussillinen jämälankoja jemmassa odottamassa inspistä! :D

  VastaaPoista
 3. Haha, et varmasti ole ainoa :) johonkin oikein isoon lasipulloon tai maljaan monen vuoden päätellyt pätkät. Olis kyllä hieno, niin kun tämä sunkin koriste :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen kerännyt niitä myös, ennen täytin niillä jotain pehmoleluja mitä olin neulonut nyt ajatellut laittaa ne keväällä tyrkylle. Linnut saavat pesäänsä viedä, joku tosin sanoi että nytkin olis niitä hyvä tarjota linnuille kun on niin kylmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mieki haluisin laittaa linnuille pesätarvikkeeks mut ei oo paikkaa johon lintulaudan sais. Omakotitaloo ootellessa :)

   Poista
 5. Minäkin olen harrastanut tätä purkkitaidetta! Langat on ihania pätkinäkin.

  VastaaPoista
 6. Itsekin keräilin langanpätkät talteen varmaan vuoden, mutta sitten tajusin, etten tee niillä mitään, ja heitin langat pois. Koristeidea on kyllä hieno, eipä tullut itselle vain mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, itekki meinasin heittää nää pois enneku tajusin tän :) Osa kyl joutu silti roskikseen :D

   Poista
 7. Hieno :) Täältä löytyy minu tämän kuun SY-haasteen työ Kaesan käsityöt

  VastaaPoista
 8. Tämä onkin kiva idea langanpätkien käyttöön. Itsekin olen kerännyt langanpätkiä pussiin, ja vaikka olenkin osan välillä käyttänyt pehmolelujen täytteiksi tai esim. amigurumien kasvojen kirjontaan, on noita langanpätkiä kertynyt aika paljon.

  PS. Täältä löytyy lokakuun Silmukan ytimestä -haasteprojektini: http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2014/10/halloween-amigurumeja

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!