tiistai 28. lokakuuta 2014

Sugar skull-halloweenmaski

Myö tuutorit järkättiin eilen mein fukseille halloweenpiappalot. Aattelin ekana, että en ehdi perehtyy nyt mihinkää pukeutumisjuttuun, mut sit iskikin isnpiraatio, mikä oli pakko päästä toteuttaa ja se tuntu suht nopeelta ja helpoltaki vielä!

Eli siis kun googlettaa "sugar skull" tulee kuvia kaikenmaailman hienoista koristeellisista pääkalloista. Noh noiden pääkallojen maskeeraus omaan naamaan on ollu jo jonkun aikaa trendinä ainaki joissaki musavideoissa ja tällee halloweenin alla.

Miepä tein siis oman versioni tämmösestä maskista ja kaikenlisäks viel teille tutoriaalin! Olkaa hyvät!

Mie en sitten oo mikää hyvä maskeeraaja, enkä ees omista kauheesti meikkejä. Tää on miun ihan eka tämmöne koko naamaan piirrelty maski, joten olkaa armollisia :)

1. Tasota siun naama jollakin meikkivoiteella, tai paras efektihän tulis jos käyttäis valkosta kasvonaamioväriä tms. Itelläni ei semmosia nyt olly, joten laitoin vaa reilun kerroksen normi puuteria. (Naama varmaan kiittää kun iho ei saa henkee yhtään... :D )
Sitten Rajaa siun silmien ympärille ympyrät niin, että siun kulmakarvat jää sinne "sisälle". Alakohta menee jonkun verran silmäpussien alta, joka oli miulle erittäin helppo, ku ne näkyy nii selvästi :D Sit peitä se koko alue mustalla (ite käytin luomiväriä vaan).


2. Sitte piirretään ympyröiden ympäri tommosiä väkäsiä (yrittäkää saaha vähä tasasempia ku miulla :D ).


3. Sitten tehään nenä


Nenä päälle voi jättää tommosen loven.


Ja siis koko nenä väritetään mustaksi myös sierainten ympäriltä. (Ite käytin tähänkin luomiväriä, kun ei ollu muuta).

4. Sitte piirretään suu!


Tee siun huulten sisälle mustalla eye-linerillä varjoa ja piirrä viivat "suun yli". Sitten piirrä nuo pystyviivat hampaiks :)


Ollaan sitten tän näkösiä täs vaihees:


5. Sit piirrellään koristeita sen verran ku ite haluut6. Meikki on valmis!


Tuostahan voi tehä myös värillisen version niin, että nuo silmien ympyrät vois olla värilliset ja vaik reunat mustalla tai noi väkäset (mitkä näyttää kukan terälehdiltä silmien ympärillä) vois kans värittää. Miulla vaan kun ei oo kovin paljoo meikkejä niih tästä tuli nyt tämmöne simppeli.


 Nii ja löysin kaapista miun iki iki IKIVANHAN luurankopaidan, joka ihme kyllä mahtu vielä päälle! Täähä sopi iha täydellisesti ton naaman kans :)


Ja bonuksena vielä: Laitoin tietyst teemaan sopivan venytyskorun ;)

Toivottavast saitte isnpiraatiota tästä tutoriaalista! Tää varmaan jää ainooks tämmöseks meikkivinkiks, ku en oikein tämmösii harrasta, mut tulipaha tääki kokeiltuu :)

EDIT:// Muutama fiilistelykuva vielä valmiin naaman kans:

Hauskaa halloweeniä kaikille!4 kommenttia:

 1. Mahti maskeeraus! Harmi ettei oma iho kestä juurikaan kasvomaaleja/-värejä /meikkejä :/ Mutta ainahan tuon voi jonkun toisen naamaan maalata ;)
  Mahti blogi sulla :) Oon "salaa" seuraillu jo pitkään, ja nyt vasta aloittanut blogaajana itsekkin. Samalla aktiivisemmin alkanut seurata blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja niih, tosissaa, kyllähän sie pääset tätä maalailemaa jonkun toisen naamavärkkiin ;D Kiva kuulla et viihyt täällä ja kiitos kehuista :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!