keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Satasen kätkö

VAROTUS! Nyt tulee kuvia...ja paljon :D

Jos ootte seurannu Pipon ytimestä-instagram-tiliä, niin ootte varmaan huomannu, että mie oon ihan hurahtanu geokätköilyyn. Alotettiin kaverin kanssa kätköily tuos juhannuksen jälkeen tänä kesänä ja se on vieny meidät molemmat ihan mennessään. Ollaan melko ahkerasti käyty kätköilemässä, oikeestaan ainakin pari kertaa viikossa keskimäärin. Geokätköily on oikeesti iha huippukiva harrastus!

Mut tänään tapahtu se, mitä oon tässä jo vähän aikaa ootellukki, eli...


Mie löysin miun sadannen kätkön! Tässä sitä ollaan sadannella purkilla loggaamassa.

Geokätköily on antanu miulle tosi paljon. Siinä saa raitista ilmaa, liikuntaa (kun ollaan menty kätköille aina pyörillä ja kätköillä tulee muutenkin kiipeilyä yms), mukavaa yhdessäoloa geokamun kanssa ja vaikka mitä! Tässäpä ois vähän kuvien kanssa, että mitä kaikkee geokätöilyssä oon saanu kokee:

Tää oli ihan ensimmäisiä kätköjä:Ollaan löydetty vaikka minkämoisia hauskoja purkkeja ja hauskoja kätkötoteutuksia:


Tää on tähän mennessä pienin kätkö (nano), joka ollaan löydetty (tää oli siis metsässä, uskokaa pois):


Ollaan löydetty upeita paikkoja, joihin ei ois ite osannu mennä tai ei edes tienny niiden olemassaoloa:


Vanha pommisuoja


Vanha sauna


Entisen kappelin paikalla oleva muistokappeli


Kodat metsän keskellä

Ja nää maisemat... Kyllä sielu lepää:

Välillä on kätkölle ollu semmone reitti, et on kyl sydänalasta riipassu:


(Sori vähä pimeestä kuvasta)


Maan alle luhistunu rakennus


Saa käyttää vähä luovuutta, et saa korkeella olevat kätköt


"Ootaha hetki kätkö, mie haen ekana miun tasapainon!"


Ja tää ei oo ainoo pätkä. Tän kuvan "takan" on viel kaks tommosta heiluvaa vanhaa tukkijätkien reittiä. Mut täs ollaa jo voiton puolella!

Siinäpä ois kätköfiilistelyt miun osalta. Suosittelen kyl geokätköilyä ihan kaikille! Toivottavast tykkäsitte postauksesta, mie lähen suunnittelee seuraavaa kätköreissuu :D

Lopuks viel kuva, jota tulostein siinä mielessä että jätän näitä aina joihinki kätköihin ylläriks:


"Älä koskaan ryppyile geokätköilijälle. Me tiedämme kaikki parhaat paikat piilottaa ruumis..."

Ehe, ehe, ehe :D

P.S. Miulta saa kysellä kätköilystä, jos jotaki alko kiinnostaa! Laittakaa vaikka sähköpostia tonne blogin oikeesta laidasta löytyvään osotteeseen tai toki kommenteissakin saa kysellä! Mie autan mielelläni uusia kätköilijöitä alulleen! :)


12 kommenttia:

 1. Jee, mahtavaa! Heti tuli kateus että sulla on ollut jännempiä paikkoja kuin itellä :D Hyvin siellä tuntuu olevan kätköjä jos pyöräillen on saanut 100 kasaan! Onhan se nyt käpykakkukahvien paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, Joensuus on kyl iha mieletön määrä kätköjä ja hienois paikois todellaki! :D Kyl se on varmaa käytävä se käpykakku hakemassa :D

   Poista
  2. Itsekin just kattelin sitä geokarttaa, että Joensuussa on kyllä mieletön määrä tän Kotkan suunnan omia kun vertaa :D

   Poista
  3. Jooh, tääl ollaa aika aktiivisia kätköilijöitä :D

   Poista
 2. Tuosta yhdestä kuvasta tuli mieleen Koverojärven aarniometsä <3 Ehkä pysäyttävin paikka missä oon koskaan käynyt.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa! Tyttäreni innosti minut jokin aika sitten mukaan etsimään kanssaan kotimme lähellä olevaa geokätköä. Aivan käsittämätöntä miten onnellinen voi olla kun löytää jostain sillan alta, puunkolosta tai ränsistyneestä ladosta pienen filmirullapurkin jossa on minimaalisen pieni vihko ja kynä. Tuota kannattaisi kaikkien kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, se on hassua, miten näin oudolta kuulostava harrastus voi olla niin mielelle palkitsevaa! Kun yrittää selittää jollekkin geokätköilyn ideaa, että "noh, mennään mettään ja etitää purkkeja" niih se kuulostaa ihan pöhköltä :'D Mut se etsimisen ja löytämisen ilo, se on hienoo :) Ja todellaki, mie oon suositellu tätä kaikille miun tutuille!

   Poista
 4. Kiitos muistutuksesta! Olen lähdössä pian reissuun ja nyt katselin määränpään kätköjä. Olen kätköillyt useamman vuoden ajalla, mutta aika harvakseltaan, olen löytänyt noin 60 kätköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onki siit' kiva harrastus, et tätä voi tehä millon vaan ite kerkiää :)

   Poista
 5. Hauska idea tuo viesti! Pitäisköhän kehitellä jotain omaa vastaavaa... Kätköily on kyllä hauskaa! Olen vasta aloittanut tänä syksynä ja jo nyt harmittaa kaikki menneiden lomailupaikkojen missatut kätköt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ite mietin et ois kiva tehä joku oma "logo" minkä laittais ain jokasee kätköö :) Ja jooh, tää on kyl iha huippu harrastus! Mie yritän käyä mahollisimman mones paikas ain kätköilee missä käyn reissussa :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!