sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Englantiin!

Otsikko sen jo paljastaakin-nimittäin syyn, miksi ensi viikolla (vko 37) Pipon ydin on aika hiljainen. Tämä tyttö nimittäin toteuttaa lapsuuden/nuoruudenhaaveensa ja lähtee...

Lähde

ENGLANTIIN!

Ja viel tarkemmin; Lontooseen. Huomenna (maanantaina) ois lähtö ja tuun sunnuntaina takasin. Mie oon lapsesta asti tykänny enkusta kielenä ja maana, vaikka en oo koskaan siellä päässytkään vielä käymään. Joteki se on vaa aina tuntunu kiehtovalta maalta. Nyt vihdoin on aikaa ja rahaa lähtee, nii pitäähän tää päästä toteuttamaan!


Kartta ja matkaopas on hankittu jo hyvissä ajoin. Pakko oli jo vähä etukäteen opetella, että missä miun hotelli on ja missä kaikki paikat on.


Ja sit tietysti kaikkee muuta hyödyllistä krääsää; matkalaukkuvaaka, laukkuihin nimilaput ja lisäks tajusin ostaa vielä adapterin, että voin ladata kännykkää ja kameraa. Siellä kun on erilaiset pistorasiat kun täällä meillä.


Ja tänään yövuoron jälkeen oli hyvin aikaa pakata tavarat! Yritin ottaa mahdollisimman vähän tavaraa mukaan-varsinkin vaatteitä-koska shoppailen siellä kuitenkin vaatteita ym, niin pitää jättää niille tilaa rinkkaan. Ja niitä vaatteita kun voin sitten käyttää myös siellä ollessani. Hyvin sain kaikki mahdutettua ja pakko sanoa, ettäö tuo vähän aikaa sitten ostamani Kånken yllättää tilavuudellaan ihan joka kerta! Nyt se pääsee miun kanssa Lontooseen.

Teen kyllä varmasti tänne sitten postauksen tuosta matkasta. Ja kyllä, aion etsiä sieltä käsityökauppoja, lankoja vartenhan mie sitä tilaa tuohon rinkkaan jätin ;D

Wish me luck!


16 kommenttia:

 1. Huisin hauskaa reissua! :) Tuo on myös yksi oma haaveeni, jonka varmasti vielä joskus toteutan...

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tällein jälkikäteen Suomesta käsin jo :D

   Poista
 3. Hyvää matkaa! Itse olen käynyt pari kertaa Lontoossa. Edellisestä matkasta tosin on jo yli 10 vuotta! Kääk! Minäkö vanha!? Museoihin pääsi ainakin silloin ilmaiseksi, lukuunottamatta erikoisnäyttelyihin. Mahtaako vielä olla sama juttu? Top Shopista ostin vaatteita. Tänä kesänä huomasin, että ainakin Tukholmasta oli koko Top Shop lopetettu.. Nyt lähden ikäkriiseilemään muualle, mutta nauti sinä Lontoosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Jooh, museoihin pääsi ilmaiseksi, tai ainakin British museumiin. Mieki näin monta Top Shoppia, mut en oikein löytäny niistä vaatteita. Primarkista kävin itelleni ostaa kasan paitoja :D

   Poista
 4. Elämyksellistä ja rentouttavaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa reissue! Tule monta kokemusta rikkaampana takaisin bloggaamaan meille kotimaan hiirille ;-)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ja ikimuistoista reissua!

  VastaaPoista
 7. Tekisi mieleni toivottaa ihanaa reissua, mutta myöhästyin. Sä oot jo Lontoossa. Mielenkiinnolla odotan reissukuulumisiasi. Itse olen käynyt Lontoossa kahdessa päiväseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl moni muukin kävi toivottamassa hyvää reissua ja mie lueskelen näitä kommentteja vasta nyt, kun oon jo Suomessa, joten ei mitään :D Ja joo, reissukuulumiset on tulossa blogiin kunhan vaan ehin postauksen tekemään! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!