sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Pipopää Lontoossa osa 3

Suunta Ison Benin luo!


Tänä päivänä oli vähän harmaa sää (ei onneks satanu kuitenkaan) mutta kuvatkin on siksi vähän harmaita.


Ihan Big Benin lähellä oli myös London Eye.


Se oli vähän hankalaa mahduttaa kuvaan näin läheltä. En käynyt London Eyessa, koska olikohan se muistaakseni melkein 30 puntaa per kyyti (1 punta on noi 1,50 euroa), joten se kuulosti miusta vähän liian kalliille maailmanpyörästä.


Noh sit kohti Chinatownia! Tämmöset portit on Chinatownin kadun molemmissa päissä.


Chinatown oli sis yksi kadunpätkä (Gerrard Street), joka on rakennettu kunnioittamaan Lontoon kiinalaisväestöä.Kiinalaisia ravintoloita ja putiikkeja löytyi jonkun verran, mutta nyt on kyllä pakkoa sanoa, että luulin, että tää olis ollu vähän isompi mesta. Tai jotenkin...Noh en tiiä, "prameempi", tai jotain? Noh näkemisen arvonen kuitenkin oli. Ja kuulemma iltasin vielä enemmän näkemisen arvonen, kun tää kortteli on sillon valaistu tosi hienosti.


Oli Chinatownissa kuitenkin yks hyvä syy, minkä takia sinne kannatti mennä... Arvasin, että siellä on pakko olla joku kiinalainen herkkukauppa, josta on PAKKO SAADA....


POCKYJÄ! NAMMMM En oo pitkään aikaan saanu näitä! Ostin ison kasan eri makuja.

Sitten kuvia Harrodsin tavaratalosta.


Harrods on siis Euroopan suurin tavaratalo, josta mm. Albert Hitchcock tilasi aikanaan itselleen ruokaa suoraan kotiovelleen.


Ja jos Chinatown ei ollu tarpeeks "pramee", nii tää kyl on... Huhhuh. Ihme että ovimikko päästi miut sisää farkuissa, neulepaidassa ja reppu selässä. Tuntu, että täällä ois pitäny olla melkeempä joku iltapuku päällä!Pelkästään nää käytävät ja näyteikkunatki on jotai iha uskomatonta.


Ja jopa lamput!


Ja juu, en todellakaa ostanu mitää. Oli vähä liian hieno paikka miulle. Sain vaa semmosia myötätuntoisia hymyjä, kun käyskentelin tuolla... Kaikki myyjät varmaan ihmetteli, että miten miut on päästetty sisään. Luin siis jälkeenpäin, että Harrodsilla on todella tiukat säännöt mm. pukeutumisen suhteen: vaatteiden ja kenkien tulee olla moitteettomat (kröhöm...), alle 15-vuotiaat pääsevät tavarataloon ainoastaan aikuisen seurassa (noh tätä sääntöö en sentäs rikkonu) ja reppuja tulee kantaa kädessä, ei selässä (hehheh, arvatkaan kenellä oli Kånken mukana ja arvatkaa oliko kädessä :D)


Nojoo, vaikka en ostanutkaan mitään ja tunsin kokoajan itteni ihan pulsuks, niih kävin nyt kuitenkin ajelemassa hienoilla egypti-tyylisillä rullaportailla ylös-alas.Prameeta oli, juu. Ei ihan meidän Joensuun Iso-myyn ostari kamppaile samassa sarjassa tän kanssa. Mut Isossa-Myyssä sentään kävellä iha just niin homssusen näkösenä ku haluaa.

Lisää Lontoon-postauksia on vielä tulossa! Ei täs viel kaikki!


4 kommenttia:

  1. Oh-hoh,onpas tosiaan hieno paikka.Meidän perhe olisi varmaan ohjattu hienostuneesti pihamaalle heti ovelta:D

    VastaaPoista
  2. jessus, en tiennyt yhtään että harrods on noin fiini paikka :o
    en olis varmaan ees uskaltanu yrittää mennä :D

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!