perjantai 16. lokakuuta 2015

Pipopää Lontoossa osa 7

(Toiseksi)viimenen osa Lontoon reissusta! Osa 8. koostuu sitten ostosten esittelystä. Mutta tässä viimeiset kuvat ja fiilikset Lontoosta:


Tässä osassa näytän nyt sen mitä työ kaikki kuitenkin odotitte, eli käsityökauppa Loopin, jossa kävin!Tää oli aivan ihanan idyllinen pien putiikki!Puoti jatku myös kakkoskerrokseen:
Putiikki oli siis melko pieni, mutta erilaisia lankoja oli silti tosi paljon. Täältä ei nyt kauhen isoa kassillista tavaraa lähtenyt mukaan, koska oli jonkun verran tuttuja lankoja (joita ei olis ollu järkeä roudata sieltä asti kotiin, kun saan samat omasta lankakaupasta) ja hinnat olivat suht korkeat, niinkun Briteissä on. Pari vyyhtiä ostin, jotka näytän seuraavassa postauksessa.


Mutta silti, NAM! Käsityöläisen "karkkihylly" :D


Heitän tähän nyt vielä muutaman tämmösen radom kuva, mitkä ei oikein sopineet mihinkään muuhun postaukseen.


Tower Bridge oli hieno!


Arvaatteko minkä pytingin portti?


Jep, Buckinghamin palatsi. Tuolla aitojen sisällä tapahtuu se kuuluisa vahtien vaihto. Itse en ehtinyt siihen seremoniaan, mutta näin kyllä ne karvatötteröhatut töröttämässä siellä pihalla.


Ja vielä Queen Victoria Memorial-patsas palatsin edustalla.

Se ois sit siinä! Teen tosissaan vielä yhden postauksen ostoksista, mutta Lontoon kuvat on nyt jaettu teidän kanssa. Moni teistä kommentoikin, että on ollut mukava seurata miun Lontoon reissua ja lukea näitä postauksia, kiitos kauniista sanoista! Aion jatkossakin tehdä tämmösistä isommista reissuista postaussarjan, jos teitä kerran kiinnostaa lukea :)


4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen. Oikea neulojan paratiisi tuo lankakauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä, siellä oli aivan ihania lankoja ja se oli sisustettu ihanan kodikkaaksi :)

   Poista
 2. Mun Englanti-kuume vaan kasvaa näiden myötä. Miehelle piti linkittää se sun kauhupostaus ja sehän innostu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, hienoo! :D Eikun vaan matkaa varailemaan ;)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!