tiistai 19. tammikuuta 2016

Epäonniset pikkuneliöt

Miulla on tässä muiden projektien yhteydessä menossa kirjaprojekti. Nimittäin semmonen, että aion virkata kaikki miuta innostavat jutut Virpi Marjaana Siiran Oma Koppa-kirjasta. Ja siis nimenomaan siitä Oma Koppa-NELIÖ kirjasta, koska koen, että se on itelleni vähän inspiroivampi kuin se YMPYRÄ-kirja.

Noh alotin ensimmäisen projektin, eli...


...ruutulapaset. Ideana on siis virkata pieniä isoäidinneliöitä, jotka yhdistellään lapasiksi.


Tein ison läjän näitä neliöitä virkkaamalla sieska veikkan sitä pastellisävystä sateenkaarilankaa nro 3 koukulla.


Ihanan värisiä näistä ainakin tuli!


Mutta sitten kun aloin yhdistelemään palasia lapaseksi, niin ihan liian pieni tumppuhan tästä tuli.


Kuvassa varmaan näyttää siltä, että kyllähän tuo nyt käteen menee. Ja joo, niin meneekin mutta saa survoa aika lailla. Ja mie kun ajattelin, että teen nyt pienellä koukulla, koska miulla on aika pienet kädet. Noh, ei auta kun isontaa koukkua ja tehdä uus läjä näitä neliöitä. Tää voi olla semmonen harjottelulapanen!

Nyt vaa miulla jäi yli noita liian pieniä neliöitä...Saiskohan niistä vaikka tyynypäällisen? Hhhmmm..13 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä neliöitä olet tehnyt. Olisiko apua jos olisit lisännyt kerroksen noihin lappusiin. Pylväillä olisi tullut varmaan liian isot laput, mutta yksi kerros kiinteitä silmukoita olisi voinut auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oiski varmaa saattanu auttaa, mutkun huomasin vasta siinä neliöiden yhdistämisvaiheessa ja ihan loppumetreillä, että lapasesta on tulossa liian pieni. Et sitten ois jaksanu enää irrotella kaikkia neliöitä toisistaan :) Pitää vaan tehdä uusiks ja vähän isommalla koukulla :D

   Poista
 2. Hei, ompa hauskat! :) Minullakin tuo kirja löytyy hyllystä pölyttymästä, pitäisiköhän vilkaista sitä uudemman kerran, kun en ollenkaan muistanut, että sieltä löytyy näin kivoja juttuja.. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat neliöt. Minäkään en antaisi periksi ja tekisin yhden kerroksen kaikkiin neliöihin lisää. Kauniit lapaset joka tapauksessa ja ihana malli

  VastaaPoista
 4. Ihana lapanen. :) tuota kirjaa pitäisikin vähän lehteillä kirjakaupassa. Vois meinaan olla munkin mieleen :) toivottavasti pian saat uudet isommat lapaset valmiiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää onkin ihan yllättävän kivannäkönen lanka :) Ja joo, eiköhän nää valmistu kunhan saan ekana pari muuta projektia pois alta :D

   Poista
 5. Ihana lapanen! Mielestäni sun kannattaa yhdistää valmiit laput toiseksi pieneksi tumpuksi. Etköhän sä sulle liian pienille lapasille käyttäjän löydä, varsinkin kun ovat noin kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :) Kyl mie varmaan noista tosissaan parin teen tuolle, kun en nyt muutakaan käyttöä keksi :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!