torstai 14. tammikuuta 2016

Villa LANKA

Käytiin avomiehen kanssa joululomalla Helsingissä shoppailureissulla. Mie tykkäsin, mutta jalat ei. Herättiin klo 4 aikaan aamulla, koska Onnibussi lähti joskus aamu 6 aikaan kohti Helsinkiä. Paluubussi lähti klo 21 illalla takaisinpäin. Jep. Samana päivänä. Jep. Käveltiin ympäri Helgsingin keskustaa n. 12 tuntia. Tämän takia totesin, että jalat ei tykännyt reissusta. En paluumatkalla bussissa enää tuntenu miun varpaita ja kun piti kävellä bussista autolle, niin jalat oli niin turvonneet, että en meinannut pysyä pystyssä. Mutta oli silti mukava reissu ja tekisin uudestaan, samoilla bussivuoroilla.

Noh, mutta tämän postauksen tarkoituksena on nyt esitellä yksi ihana käsityöputiikki ihan Helsingin keskustan liepeiltä.

Kyseessä on siis


Villa LANKA 

(Puodilla ei ole nettisivuja, tai nettikauppaa, joten linkkaan Villa LANGAN Facebook-sivun. Käykää ihmeessä tykkäämässä! Puodin omistaja Anna postailee aina ihania uutuuksia, joita puodille on tullut ja muuta mukavaa!)
Mie menin iha pyörälle pienest päästäni ku pääsin tänne sisälle! Niin paljon kaikkee ihanaa, mitä katella ja hypistellä!Sanoinki omistajalle sisään astuessani, että en tarvii viel apuja, ku täs menee hetki, että mie nään kaiken mitä tääl on. Sit osaan vasta kysellä jonkun tietyn jutun perään. Niin paljon kaikkee pienissä ihanissa laatikoissa, koreissa, kipoissa ja kupeissa, että siinä ihan sokaistui.


Onneksi avomiehelle löytyi tuoli, jolla hää pääs istuskellen oottelee. Mie olin etukätee jo varottanu, et mie aion mennä käymää parissa lankakaupassa ja että niissä saattaa mennä hetki kun pyörin siellä. Hää päätti kuitenki urheena miehenä tulla mukaan.


Puoti oli tavallaan kahdessa huoneessa. Ensimmäisessä huoneessa oli lankojen lisäksi kaiken maailman käsityötarvikkeita, naruja, nyörejä, nappeja ja ihania lahjatavaroita.Toisessa huoneessa oli sitten lisää lankahyllyjä. Ja lisää kaikkea pientä ihanaa sälää.
 Tykkään tämmösissä pikkupuodeissa aina rupatella myyjän kanssa, jos hää tuntuu olevan semmonen rupattelijatyyppi. Ja Villa Langan omistaja Anna todellakin oli ihanan höpöttelevä tyyppi! Oli mukavaa siinä jutustella ja katsella lankoja samalla. Tulee aina niin ilonen mieli, kun pääsee juttelemaan uusien ihmisten kanssa.

Puoti oli siis ihan mielettömän ihana, omistaja oli ihan mielettömän ihana ja mie ostin iha mielettömän ihania ostoksia! Vaikka tää postaus onkin jo ihan täynnä kuvia, niin pakko vielä näyttää, että mitä ostin. Teitä kuitenkin kiinnostaa ;)


Tässä miun Villa Langan ostoskassin sisältö. Katotaas vähän tarkemmin...


4 kerää ihanan värisiä lankoja. Tätä merkkiä mie en oo aikasemmin nähny missään enkä oo kuullukkaa tästä. Villa Langassa oli muutenkin tosi paljon semmosia lankoja ja lankamerkkejä, mitä en ollu ennen nähny. Se oli kyllä tosi jees! On aina kivaa kokeilla uusia lankoja.


Sit miun oli ihan pakko ostaa tämmönen söpö pieni peili, koska tää oli vaan niin syötävän söpö. Hehheh ;DSit ostin vielä kasan tämmösiä helyjä. Näille miulla onkin itseasiassa yks suunnitelma, että mitä näistä teen (tai oikeestaan teetän), mut siitä kuulette myöhemmin!Semmonen oli siis ihana Villa Lanka! Suosittelen käymään, jos Helsingissä asutte tai käytte siellä piipahtamassa. Puoti oli tosi helppo löytää ja ratikalla pääsee ihan puodin lähelle, ei tarvii kävellä kun pari korttelia.

Ai että, Villa Lanka meni kyllä listan top kymppiin, että missä pitää aina piipahtaa, kun käyn Helsingissä! Oottekos työ koskaan käyny tuolla?


8 kommenttia:

 1. Sörnäisten metroasema näyttäis kanssa olevan tosi lähellä, pitääpä mennä käymään joku kerta, ihanan oloinen paikka! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Stadilaisena käyn VillaLankan neuleilloissa ja kaupassa muutenkin, todella kiva paikka ja onpa sinun kotipaikkasi lankakauppakin tuttu ja hyväksi havaittu. Sieltä joulun alla ostetut langat ovat nyt villatakkina, kurkkaapa blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla! Ja joo, Käsityövakka on kyllä yks miun koko Suomen lempparikäsityökaupoista <3 Ja miepä käyn kurkkaamassa ;)

   Poista
 3. Jep, kiva puoti on. Kuulinkin Annalta, että oot käyny ja blogipostausta jäin odottaan että ootko tuttukin. En kyll heti muista mutt oon kyll joskus täällä blogissa käyny, täytyypi piipahtaa useamminkin.

  VastaaPoista
 4. Apua nyt ihan hävettää. Kävelen tästä viikottain ohi, mutta koskaan ei ole ollut mahdollisuutta pistytyä sisällä asti. Ikkunoita olen ihaillut kylläkin, mutta nyt mun varmaan on pakko järjestää asiat niin että ehtisin sisälle asti.. Ai onko siellä neuleiltojakin, voi kääk miten mulla on tällainen mennyt ihan ohi... :( -mutta siis ennen kaikkea kiitos Sini vinkistä !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sain siut innostumaan menemään iha sisälle asti! :D On niin ihana puoti, että suosittelen kyl kovasti!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!