perjantai 22. tammikuuta 2016

Titityy kävi täällä!

Huomasin facebookissa, että lankakauppa Titityy oli tulossa pikavisiitille Joensuuhun! Omistajalla oli kuulemma täällä joku koulutus, joten hän sai idean, että pakkaa auton täyteen lankoja ja tulee tänne Joensuun Taitokortteliin myymään lankoja yhden illan ajaksi koulutuksensa jälkeen!

Ja tottakai mie pyyhälsin paikalle.
Valittu paikka (eli Kauppaneuvoksen kahvila) oli ihan tupaten täynnä käsitöistä innostuneita. Paikka oli ihan super pieni; yksi huone, missä kaksi pöytää, muutama laatikko ja muutama pussi oli ihan täynnä lankaa. Mutta omistaja oli kyllä saanut (ainakin miun mielestä) yllättävän paljon tavaraa mukaan!Tungosta siis riitti siinä pienehkössä huoneessa. Mutta sopu sijaa antoi ja kaikki pääsivät hypistelemään lankoja ihan sovussa.
Moni sanoikin siellä, että seuraavalla kerralla hänen pitää tulla pakun kanssa kanssa ja varata enemmän aikaa. Tää oli kyllä silti ilonen piristysruiske tähän pakkasen keskelle, niin kuin joku tämän tapahtuman Facebook-sivulla totesi!


Itelleni tarttui mukaan 8 kerää ja neljää eri väriä Semilla grosso-lankaa, joka on 100% luomuvillaa. Yllätti, että tää ei kutittanu yhtään! Sain niin ihanan värisuoran yhdisteltyä, että piti ottaa kaikkia. Onneks miulla on jo visio, että mitä näistä teen.


Tää Louhittaren Luolan vyyhti huus myös miun nimee (tai oikeestaan karju sitä) väriensä puolesta, mutta tää oli vähän liian ohutta miun makuun. Pitäis opetella neulomaan näitä ohuita lankoja kans!

Mutta toivottavasti tämmösiä tempauksia tulee lisää! Selvästi ois kysyntää tämmösille. Kiitoksia Titityylle tästä!


8 kommenttia:

 1. Ihania lankoja. Käsityöihmisen paratiisi keraksen. Kyllä huomaa, että kevät siintää jo mielessä kun kaikki värikäs alkaa miellyttämään enemmän ja enemmän silmää. Kiva blogi... Tulen toistekinvierailulle.

  VastaaPoista
 2. Ihan törkeen ihana tuo Louhittaren Luolan lanka<3!
  Minä olisin ensitöikseni sukeltanut tuohon lankapöydälle ja suorittanut siinä kahmivia uintiliikkeitä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku nii se oli miustakii! Voi ku se ois ollu himpun verran paksumpaa ni oisin ostanu heti! :( Ja joo, kahmintaa siin ois voinu muuten harrastaa, ellei ois ollu niin paljon ihmisiä ympärillä :D

   Poista
 3. Hei, löysin blogiisi kun selailin käsityökauppoja netistä, tässä taitaa loppuilta vierähtääkin selaillessa blogiasi :) Tämä on hieno ! Tervetuloa blogivierailulle blogiini http://puikkoijakoukkui.blogspot.fi/
  Terkuin Ainokainen

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!