tiistai 29. maaliskuuta 2016

Koska lemppari lankakauppa

Ketkä ootte miun blogia lueskelleet jonkun aikaa, niin ootte varmasti törmänny postauksiin, joissa hehkutan Käsityövakkaa. Ja hehkutan iha syystäki! Oon nähny jonkun verran muitaki lankakauppoja, mut Käsityövakka on silti edelleen miun top kolmosen kärjessä. Oon niin ilonen, että miun kaupungista löytyy näin kiva käsityökauppa!

Ja tähä on nyt pakko hekuttaa et mite sulosia uutuuksia puotiin oli tullu, ku viimeks kävin neuleillassa!


Syötävän söpöjä neulatyynyjäLammas-puikkomitta


Ja hirmusen nätti matkaompelusetti


Ihania ihania!

Nii ja Käsityövakalla on muuten uuet hienot sivut! Käykää ihmees kurkkaamas klikkaamal tästä!


4 kommenttia:

 1. Mun on ehkä pakko käydä hakemassa tuollanen neulatyyny.. :)) <3

  VastaaPoista
 2. Hienoja on, itsellä tosin ei yhdestäkään noista olisi käyttöä. Neulat ja puikot säilyvät omissa paketeissaan enkä matkaompelusettiä mukanani ikinä mihinkään ota vaikka sellainen löytyykin omasta takaa :D Käsityövakka vaikuttaa ihan mukavalta paikalta, itse vain tulee käytettyä pääasiassa Lankamaailman palveluita koska se löytyy samasta kaupungista kanssani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla nuo neulatyynyt meni heti käyttöön. MAtkaomepusetistä en itekkää tiiä tuleeko ikin kuitekaa tarvittua, mut tuo oli nii kivan näköne et jos tuota tulis kannettuu enemmä mukana :D Ja Käsityövakka on kyl kiva paikka! Jos tuut joskus käymää Joensuus nii käy piipahtaa siel :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!