sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Värikästä pääsiäistä!

Kerranki mie muistin ostaa virpojille palkkoja ja sit tääl ei (ainakaa viel) oo käyny kukaa virpomassa :( Joskus halloweeninä ja pääsiäisenä on nuo naapuritalojen lapset käyny. Noh ei tuo kello oo viel paljoo, jospa ne tulis käymää nii pääsisin antaa virpojille palkat.

Mie oon väkertäny tääl omia (kalorittomia) pääsiäismunia


Kävin askartelukaupasta hakemassa muovisia munia


Olin joskus jemmannu askartelulaatikkoon kasan nättejä lautasliinoja ja Decoupage-lakkaa. Näitten avulla sai munat koristelua yhes hujaukses!


Nää on vähä tämmösiä rösösen näkösiä, mut pääasia et ovat värikkäitä!


Ois nuo varmaa saanu vähä nätimmän näköseksi, jos ois malttanu. Ja itseasias nää kuvis näkyvät on sitä miun ekaa satsia, joista tuli vähä rumempia. Toine satsi onnistu vähä paremmin.


Ja miun raeruohotki yrittää urhoollisesti kasvaa ja kurkottaa kohti aurinkoa. Jospa mie en viikol pääsisin laittaa noit munii ruohoon. Kylvin nää vähän liian myöhässä.

Mut hei munarikasta pääsiäistä kaikille! ;)

2 kommenttia:

  1. Hienoja on kalorittomat munat, täytyyhän pääsiäisessä väriä olla! Minä en palkkoja muistanut ostaa, mutta ehkä hyvä niin koska eipä täällä ketään edes käynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hehee, sie pääsit pälkähästä :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!