maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tulossa vaik mitä!

huh, vihdoin taas kotona! Tai noh tulin jo viikonloppuna kotiin, mut nyt pääsen vast kertoo siit täällä. nii ai et missäs mie olin? Ne ketkä on ehtineet seurata blogia Pipon ytimestä-instagramissa, niin ovat varmaan huomanneet, et mie olin reissussa hiihtoloman. Olin nimittäin ISRAELISSA! Reissu oli iha uskomattoman hieno ja miulle jäi hirvee kaipuu päästä takasi! Israel on kyl iha mielettömän upee ja kaunis maa. Iha inhottaa miten Suomen median otsikot on niin harhaanjohtavia ja kauheen dramaattisia. Toki Israelissa on vähän levottomuutta, mutta mie en kokenu missään vaiheessa että tarviis pelätä. Tekis nii miel lähettää kaikki suomalaiset käymään siellä kerran, että kaikki hoksais, miten upee maa se on ja miten mediaa ei kannata ihan kaikessa uskoo.

Mutta siis, kuten otsikko kertoo, niin blogiin on tietysti tulossa vaik mitä! Miul on pari käsityötä täs valmiina/valmistumassa ja tottakai teen tuosta Israelin matkasta semmosen matkapäiväkirjan tänne, niinku tein viiem syksynä siitä Lontoon matkasta. Teen näille reissuille oman "ulkomailla" tunnisteen tuonne blogin laitaan, jotta ne löytyy helpommin.

Otin Israelissa päälle 1000 kuvaa, joten materiaalia on siis aika moneen postaukseen. Niinkun tuosta Lontoon reissustakin tuli lopulta aika monta postausta. Mutta sain sillon siihen hirmu ihania kommentteja ja työ tunnuitte tykkäävän lukee sitä matkapäiväkirjaa, joten aattelin toteuttaa sen tän Israelin reissun kohalla myös.

Ja miul ois hirvee hinku tehä videopostauksiaki! Niitäki ootte välillä toivonu. Ja mie nii tykkään niitä tehä, mut ne vie tosi paljon aikaa, ku en osaa sellai yheltä istumalta ottaa sitä videoo, vaan siin menee yllättävän pitkään, että siit tulee semmonen, kun haluun. Mut aion silti uhmata kaikkia fysiikan lakeja ja yrittää tehä videoita! :)

Mut tämmöstä siis kuuluu miulle täl hetkel! Pysykää siis kanavalla, kaikkee jännää on tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!