tiistai 5. huhtikuuta 2016

Chenille-pipo

Sain Silmukan saalistajalta vuoden 2014 magic yarn ball-vaihdossa ihanaa Rowanin chenille-lankaa. Tää on siis jo aika kauan muhinu tuol hyllyssä. Lanka on ihanan tuntusta ja väristä, mut en vaa keksiny et mitä siitä tekisin. Nyt otin si yks ilta sen käsittelyyn.

Kokeilin ekana tehä kämmekkäitä, koska tuo lanka on niin sulosen pehmosta, että siitä olisi tullut ihanan pehmeet kämmekkäät. Mutta lanka ei joustanut yhtää, joten en saanut minkäänlaista joustinneuletta neulottua siitä.

Lisäks lanka oli niin liukasta, että en meinannut saada sitä pysymään puikoilla (edes koivupuikoilla).

Päätin lopulta turvautuu takuuvarmaan ohjeeseen, eli miun lempparipipon ohjeeseen. Se kun tehään virkattuna, niin ei tarvii huolehtii siitä, että silmukat luisuu puikoilta pois.


Ja hirmu kiva pipohan siitä tuli! Oon ihan rakastunu tähä väriin!



Lanka: Rowan-chenille
Koukku: nro 3,5


10 kommenttia:

  1. Ihanaa, että lanka pääsi käyttöön :) Mutta onnistuinpa valitseen vaikeasti käsiteltävän langan. Onneksi pysyi edes koukulla ;D Ja ihana pipo tuli! Tuota ohjetta pitäis koittaa itekkin. Oiskohan se sun viimeks mulle antama lanka sopiva tälle ohjeelle? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaikka jonkun aikaa muhiki tuol hyllys :D Tolla ohjeella voi tehä pipon vaik mistä langasta :)

      Poista
  2. Mä olen viime kesänä urheillu toppiin pitsiselkämyksen tästä langasta, ihanan pehmeä ja ihana väri. mutta uskomaton venkoilija langaksi

    VastaaPoista
  3. En yhtään ihmettele, että on lemppari. Todella nätti malli ja ihana väri.

    VastaaPoista
  4. On kyllä nätti pipomalli! Vitsi kun itsekkin osaisi virkata...

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!