maanantai 25. toukokuuta 2015

Nostalgioimassa

Käytiin kotikotona Lappeenrannassa. Päätettiin äitin ja pikkusiskon kanssa lähtee iltakävelylle, ku sattu olee kauheen nätti sää.

Miun lapsuudenkoti on Saimaan rannalla, mut nyt lähettiinki äitin ja pikkusiskon kans pyörii lähi metsän poluilla ja miun vanhalla ala-asteella.

Kuvat on sit kännykällä räpsittyjä, ku en jaksanu kantaa järkkäriä mukana. Anteeks siis laadusta.

Täs näätte pienen palan miun lapsuudenmaisemista:


Siel menee kanava.


Polun varrelta löytyy "Metsän kirja".


Ja täs avautuu miun vanhan ala-asteen piha. Mein Sulo oli mukana, kuten kuvasta näkyy :)


Nuo molemmat rakennukset kuulu mein kouluun. Yleensä 1-3 luokka oli tuol alarakennukses (punasessa) ja 4-6 luokka oli täs ylemmäs rakennukses (keltasessa).



Äitin varjo näkyy :D Miun aikaan tuos ei ollu noi rumii kaiteita... Ne on jostai syyst lisänneet noihin tommoset palkit. Varmaan lapset hyppiny kaiteiden alta alas ja aikuisii on alkanu ärsyttää.


Tuosta ovesta ku meni sisää, nii suoraa eessä oli ruokala ja vasemmalla yks luokka. Yläkerras oli sit viel lisää luokkia.


Ja mie muistan viel ne ajat, ku mein piti käyä vessassa tääl rakennuksen takapuolel :D Oli siis iha sisävessat juu, mut piti kiertää tänne talon taakse aina ulkokautta. Kylläpäs sitä tuntee olonsa vanhaks.


Tämmöset ympyräikkunat on ihania!


Noilla portailla tää hikipinko ootteli, että pääsee ekana luokkaan, jotta kukaan ei vie etupenkin paikkaa.

Semmosta. Tää jatkaa viel lomaa! Kuha oon kunnolla kotiutunu taas seuraavast määränpäästä (mummolasta) niih blogiin on tulossa ainaki videopostausta yhestä ihanasta kamerasta, jonka ostin ja hehkutuspostausta yhestä ihanasta putiikista Imatralla!

Pysykäähä siis kuulolla rakkaat pipopäät!



perjantai 15. toukokuuta 2015

Uusi tuttavuus: omat hiukset!

Vaikka tässä postauksessa hehkutankin Glitter-kauppaa, niin se on ihan omasta innokkuudesta, ei mistään blogiyhteistyöstä tai mistään semmosesta.

Oon tässä vähän ajan sisällä innostunu (vihdoin ja viimein) laittamaan omia hiuksiani! Miun kun on töissä melkeempä pakko pitää hiukset aina jotenkin kiinni, ettei ne lillu kakkavaipoissa ynnä muissa. Rupesin sit miettii, et saiskohan nää jotenki nätimminki kiinni ku vaa perus ponnarilla.

Noh miepä marssin Glitteriin ja pyysin myyjää näyttämään, että miten erilaisia hiustyökaluja käytetään. Ihana myyjä teki miulle parissa minuutissa ihanan kampauksen ja mie olin että AIJJAA ei tää ookkaa iha nii hirveetä rakettitiedettä ku mie luulin!

Joten tunnin Glitterissä shoppailun jälkeen tulin tyytyväisenä kotiin säkillinen hiusjuttuja mukana.

Yks tuloksista näkyy tässä:


Tää oli ihan eka kampaus mitä harjottelin. Eli siis iha simppeli nuttura, mut koristeilla saa sen näyttämää vielä hienommalta. Ja eri koristeilla koko kampauksen ilme muuttuu.

Miullaki ku tätä materiaalii on mistä tehä (eli siis pitkät hiukset), niih oon kyl hirmu ilone et oon päässy nyt tähä hiustenlaittojuttuun sisälle.

Näit hiuskuvia löytyy myös Pipon ytimestä instagramista mut teen näistä varmaa viel omat postaukset ja kerron vähä siit kampauksesta.

Kiinnostasko teitä saaha jotai hiustutoriaalivideoita tänne? Tai jotai missä esittelen välineet millä mie näitä kampauksia loihdin?

Nii ja tolla nutturakuvalla osallistuin muute Glitterin instagramin kampauskilpailuun...


Laitoin sinne tämmösen kuvan. Muokkaisin siis vaa vähä. Ja arvatkaas kuka voitti sen viikon kisan.... :D Olin iha puulla päähä lyöty! Sain viikon ajan Glitterissä -50% alennusta kaikista normihintasista tuotteista... Arvatkaa vaan et lähinkö heti seuraavana vapaapäivänä shoppailemaa sinne taas!

Mut hei kertokaas et kiinnostasko teitä tietää näitten kampausten salat? Ja näit postauksii tulee siis nyt lähiaikoina muutamia, ku oon nii innoissani täst uuest aluevaltauksesta!


sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kesäfiilis!

Voi jumpe, tänää ku kävelin töistä kotiin, niih tuli semmone ihana lämmin puuska vastaan ja siinä puuskassa tuoksu muurahaisen pissa ja kaikki kesän kukat. Siitä tuli miulle kesäfiilis! Jihuu!

Ja tää kesäfiilishän johtuu myös siitä, että miulla alkaa kohta kesäloma. Tupla jihuut sille!


(Laitan tähän nyt Lilin toilailuista muutaman bähä heilahtaneen, mut sulosen kuvan, ettei jäis iha kuvattomaks tää postaus. Nää on kuvattu digikameralla, ei miun hienol uuel järkkäril.)

Joten siis kesälomahan tarkottaa taas sitä, et ei pariin viikkoon tuu postauksia. Täs nyt on muutenki elelty vähä hiljaiseloa, ku käsityöt ei oo innostanu hetkee nii paljo ku toivoisin, työt on pitäny kiireisenä ja vapaa-aika menee nukkumiseen ja muuhun zombeiluun. Mutta käsityöprojekteja on kyllä kesken ja oon niistä kaikista innoissani.


Kunha vaa aina illalla saan käsityön käteeni, niih kyl mie sitä iha tyytyväisenä teen. Yhessä isommassa projektissa tarviin tosin vähä vanhemman ja viisaamman opastusta, joten se nyt joutuu odottamaan, mut onneks on muutama pienempi projekti kesken, joiden kans pärjään kyl yksin.


Eiköhä mökillä ja mummolassa tuu tehtyy käsitöitä ainaki. Kyl mie lomallekki otan aina jonkun projektin mukaa. Mie yritän reissulta bloggailla vaikka kännykällä ees muutaman kuva välillä, jotta ei nyt iha tyhjää huutais tääl hetkeen.

Nii ja....Huomenna miulle pitäis tulla yks paketti, jota oon ootellu pari päivää.... Paketin sisällöstä teen todennäkösesti videopostauksen, joten semmosta on ainaki tulossa. Pysykääs siis kuulolla, senki uteliaat pikku pipopäät ;D


tiistai 5. toukokuuta 2015

Vappulook

Joo, vappu meni jo päivii sitte, mut miul on taas ollu nii kiire töissä etten oo ehtiny päivittää miun vappulookkia, josta haluun teille kertoo.

(Sori kuvanlaadust, nää on kännykkäkuvia... Ei ehtiny enää kaivaa järkkärii ja pitää kuvauksii.)


Mie oon nimittäin löytäny uuen rakkauden: korutautoinnit! Tämmösestä parista testauskorusta tää homma lähti... Kokeilin et mite nää kestää, ku käyn suihkussa ja nukun yön yli.


Ja lopulta miun kädet oli tän näköset.


Tykkään iha pipona näistä! Mut siis mitäs tää nyt oikei on? Onkse hölömö likka nyt menny tatuoimaa iteessä tommosii rumii kuvii?

No en! Tai siis en oikeesti, vaa leikisti, elkää huoliko. Näis on siis idea sama ku jos muistatte lapsuuden hennatatuoinnit, joita tuli purkkapaketeissa yms. Nehä laitettii iholle niin, että märällä sienellä tapulteltii siit päältä ja sit se kuva siirty iholle. Nää on siis täysin sama juttu.



Ainoo vaan et nää on tehty näyttämään koruilta, eli nää on kullan ja hopeen värisiä ja vähä "aikuismaisemmat" kuvat ku ne lapsuuden jotkut Pokemon-tatskat tai jotkut tribaalit :D


Nää on siis nimeltään Hot Jewels koruja ja näit saa Suomes ainaki Glitterist. Sit jos löytyy tunnukset Ebayhi niih sielt saa myös (ylläripylläri, mitä nyt ei Ebaystä sais.)

Ja nää on hirmu ihanan näkösii ku näit voi laittaa vaik mihi!

 Kuva

Näit voi käyttää kaulakoruina, sormuksina, rannekoruina, nilkkakoruina, otsapantoina.... Mitä vaa ikin keksiikää.

 Kuva


Ja näit voi yhistellä iha mite haluu, sillee saa omii luomuksii aikaseks.



Nää ei hävii vaik bailaisit mite paljo, nää kestää monta päivää iholla ja näit voi käyttää iha normaalien korujen kans.


Jos teit kiinnostaa, niih googlailkaa tuo Hot Jewels tai katelkaa Youtubest videoita.