torstai 7. helmikuuta 2013

At last

Kävimpäs tänään ostoksilla. Nää suurinosa on tämmösiä "Vihdoin ja viimein" -ostoksia, eli mitkä on ollu takaraivossa jo jonkun aikaa hankintalistalla, mut en oo joko muistanu, tai ei sillä hetkellä oo ollu varaa.

Clas Ohlsonilta löysin ihanan värisen mittasetin ja VIHDOIN JA VIIMEIN niitä pussinsulkijoita! Nuo on kyl ihan mahtavan värisiä.Oon etsiskelly niitä nätimpiä henkareita, joista marmatin aikaisemmin. Tämmönen löyty semmosesta pikkusesta ja söpöstä puodista, jossa oli kyl kaikkee muutakin söpöö mitä meen varmasti hankkimaan sit omaan isompaan kotiin. Tää saa nyt ainakin hetken aikaa kelvata. Olishan tuo ollu suht simppeli tehdä itsekkin, mutta hinta ei päätä huimannut niin päätin sitten ostaa pois :) Tuossa on siis pitsinauhaa tai jotain semmosta laitettu sydämen muotoon väännetyn rautakehikon ympärille.

Tiimarista tarttu mukaan muutama tarra, jolle pitää keksiä vielä paikka :9Ja tätä on kaivattu. Nimittäin DYMOA! Clas Ohlsonilta tämäkin. Makso jotain 15 euroo tuo laite ja nuo kolmen rullan lisäpakkaukset jotain 7 euroo per pakkaus. Siellä oli vieressä myös lasten Dymo, joka ei oikeastaan eronnut tästä "aikuisten" mallista ja se oli pari euroa halvempi, mutta päätin nyt kerrankin olla aikuinen :P

Kauhee himo nyt nimikoida kaikkee :D Kaverin luona pääsin onneks kokeilemaan ja nimikoimaan hänen kastelukannunsa, koska siellä sitä hommaa hoitaa limpparipullo. Pitihän se nyt saada nimikoitua, ettei kukaan mene kukkien vesiä juomaan!

8 kommenttia:

 1. Ja nyt tänkin on pakko saada tollanen Dymo ! :D huomenna heti kaupungille ostaa sellanen ja niitä kaikkia söpöjä askartelutarvikkeita <3
  Ihanaa kun on ystäviä ja heidän blogeja jotka innostaa kokeilee kaikkea uutta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie oon aina niiiiiin innoissani ku saan jotakuta inspiroitua! :D Ja toi Dymo on kyl oikeesti kätevä peli, et varmaan tuu pettymään :)

   Poista
 2. Ihania ostoksia! :) Tänne löysi tiensä aivan samanlainen Dymo jokinaika sitten. Mukaan lähti myös tuo värillisten tarranauhojen pakkaus :D Ja pussinsulkijoita pitäisi munkin hankkia :) Taitaa tosin meille eksyä niitä mallia IKEA :) Katselin että oot alkanut liittämään kuviin blogin nimen. Olen kans harkinnut. Jos seuraavaan postaukseen sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie vaihoin kaikkiin postauksiin kuvat, mis on blogin nimi vesileimana. Ompahan ees vähän vaikeempaa kopioida kuvia, ku toivosin ettei kukaan näitä miun ottamia kuvia kopiois :) Ja dymo on kyl hitsin kätevä!

   Poista
 3. Dymo olis kyllä aika hauska ! :D

  Miulla on haastetta siulle blogissani :)
  http://huomennatoisin.blogspot.fi/2013/02/outoa-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas hauska haaste :D Vastaan tohon kunhan ehin! :)

   Poista
 4. Sulle on haaste munkin blogissa :D
  http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2013/02/liebster.html

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!