keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lehtiä

Kävin nyt sitten ostamassa sen uusimaan Koto living- lehden. En oo aikasemmin ostanu mitään käsityölehtiä, koska ne irtonumerot on miun mielestä ihan überkalliita. Mut nyt innostuin ostamaan pari muutakin lehtee lisäks.

Koto living, Myssyjä ja asusteita, sekä Simply Knitting lehdet hyppäs ostoskoriin mukaan.

Simply Knittingissä ei hirveesti ollu semmosia ohjeita, mistä mie tykkäisin, mut tykkään noissa lehdissä siitä, että jostain kuvastakin saattaa saada inspiraation. Ostin tuon lehden sen takia, että en ollu aikasemmin tuota selaillut ja nimi kuullosti lupaavalta :D

Myssyjä ja asusteita- lehti onkin miulle jo tuttu ja siinä oli ihan mukavia ja simppeleitä ohjeita jälleen kerran.

Ja sitten se Koto. En tykännyt yhtään siitä ensimmäisestä numerosta. En oo koskaan selaillu käsityö/askartelulehtee, josta en ois saanut yhtään mitään inspiraation aihetta. Mutta nyt kyseessä on tää toinen numero ja tää näyttää kyllä paljon paremmalta! Ihan oikeesti. Tästä sain jopa inspiraatioita ja saatan toteuttaakkin muutaman lehdessä mainitun idean. Paljon enemmän rahalle vastinetta kun siinä ekassa lehdessä :) En oo mikään Anu Harkki fani, joten vois sanoo, että aika puolueettomin silmin tätä lehtee selailin. Kun jotkut taitaa pakkotykätä tästä lehdestä ihan vaan sen takia, koska Anu Harkki on sen takana. Mutta kuten sanoin, tää lehti vaikuttaa paljon lupaavammalta kun se ensimmäinen. Saatan hankkia seuraavatkin läpyskät, jos tää alkaa tähän suuntaan menemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!