lauantai 16. helmikuuta 2013

Väriyhdistelmiä

Mie oon ihan surkee keksimään herkullisia väriyhdistelmiä. Kyl mie suunnilleen tiiän, että mitkän värit näyttää hyvältä yhdessä, en mie ihan värisokee oo, mut en osaa miettiä semmosia hienoja erilaisia väriyhdistelmiä. Kyl mie tiiän et musta ja ruskee käy melkein kaikkien värien kanssa kivasti, mut ois mukava tehä välillä jotain iha muun värisiä.

Uusimmasta Koto - lehdestä sain idiksen mennä kurkkaamaan Color-collective sivun. Ja voi vitsit, just tämmöstä sivua oon ettiny! Selkeet väripallot vierekkäin, että näkee ne värit kunnolla ja sit vielä esimerkkikuva, mistä se inspiraatio niihin väreihin on tullu. Suosittelen selailemaan ja laittamaan hyviä väriyhdistelmiä ylös! :) Ite kyl varmasti käytän tuolta jotain väripalettia tulevissa käsityöprojekteissa. Laitan sitten aina tuolta sen väripaletin siihen postaukseen mukaan, mihin olen saanut inspiksen tuolta! Jos vaan muistan.... :D

Tässä muutama tuolta sivulta napattu väriyhdistelmä, mitkä miellyttää miun silmää:2 kommenttia:

  1. Piristävä ja kiinnostava blogi sulla! :) T:Nina

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!