tiistai 26. helmikuuta 2013

Laukkunen

Alotetaan tämä nyt sillä, että mie oon tosi huono piirtämään. Enkä vaan sano niin, vaan ihan oikeesti oon. Tykkäisin piirtää, mutkun mikään ei oikeesti ikinä näytä siltä miltä pitäis. Sen takia joudun aina valitsemaan piirrustustaitoja vaativiin askartelujuttuihin tosi simppeleitä kuvioita ja sillonkin päädyn yleensä mielummin johonkin tekstivaihtoehtoon.

Mutta ei saa lannistua! Oon jo kauan halunnu tän tyylistä laukkua ja minähän sen teen. Tulkoot miten ruma vaan, mut yritän ainakin.


Simppeli idea, mut aina vaan tuntuu et kyllä siitä hienommankin sais. Jos osais piirtää. Tääki nyt oikein huutaa että tää tarviis jotain, mut ehkäpä vielä ehostan tätä kunhan keksin että miten. Ja tuo vihree pallo siis yrittää olla lankakerä. Ja nuo "piikit" yrittää olla puikot. Tää on just tätä kun ei osaa piirtää, niin joutuu selittelemään :DD

-------------------------------------------------------

Sitten vähän off topic: Näkyykö teidän mielestä kuvat epätarkempina kuin aikaisemmissa kirjotuksissa? Lueskelin nimittäin siitä, kun täällä Bloggerissa loppuu kuulemma jossain vaiheessa kuvatila, eli siis käsittääkseni tila loppuu sieltä Picasa-albumista, jonne nää kaikki Bloggerin kuvat tallentuu. Aloin siis pienentämään täällä käytettäviä kuvia, koska jos ne on alle 800px pisimmältä sivultaan, niin ne ei vie sitä ilmaista kuvatilaa ollenkaan pois. Siellä Picasa-albumissa on nimittäin 1 gigan ilmanen muisti ja sitten sitä voi ostaa lisää, kun se täyttyy. Olin ihan paniikisssa, kun hoksasin tuon ja aloin heti miettimään, että nämä järkkärillä otetut kuvat on kyllä aika megaisoja. Ja kun eipä täällä nettikäytössä niin isoja tarvitsisi olla. Enkä todellakaan jaksa sitten jossain vaiheessa alkaa lataamaan kuvia jonkun kuvanjako-ohjelman kautta (kuten Photobucket). Mutta onneks hoksasin sen nyt, enkä sitten kun kuvatila alkaa jo huutaa punaista :D Tosin muistaakseni jossain luki, että jos kuvatila loppuu, niin se Picasa alkaa automaattisesti pienentää niitä kuvia siihen "ilmaiskokoon". Onneksi tuo kokomuutos ei taida täällä käytettävien kuvien laatuun vaikuttaa.

P.S. Vastatkaahan kyselyyn tuolla oikeessa yläkulmassa meikäläisen pärstän alla ;) Videobloggauksen aiheesta sen verran, että siinä varmaan höpöttelisin aika lailla mitä sillä hetkellä on mielessä. Ja jos teen niitä useampia, niin niissä on kätevä esitellä tietysti myös käsitöitä. Mutta ehkä enemmän sellasta höpinää, mitä en jaksa kirjottaa :D Miun mielestä on aina mielenkiintosta kuulla ja nähdä bloggaaja ihan liikkuvana ja puhuvana, sen takia tykkään videopostauksista. Näkee vielä paremmin, että millanen tyyppi siellä nimimerkin takana on :)

6 kommenttia:

 1. Toi lause on ihan loistava! Mulle sopis "eat, sleep, crochet" :D. Piirtämäänkin voi oppia! Mut hieno toi jo on, olis ymmärtänyt mistä kyse ilman selitystäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon vaan niin itsekriittinen et oli pakko selitellä että mitä oon yrittäny :D Toi on muuten kans hyvä toi siun lause! Pitääpä laittaa ylös :) Ja piirtämään voi toki myös oppia, mut sen suhteen oon luovuttanu jo aikoja sitten :D

   Poista
 2. Loisto lause todellakin!
  Ja mun mielestä työ saa olla ihan omansa näköinen!!
  Ei saa olla liian täydellisyyden tavoittelija, silloin mikään ei mene oikein ja aina saa olla nyrpeällä naamalla arvostelemassa omaa duuniansa. Pyh!
  TOI ON HYVÄ! =)

  VastaaPoista
 3. Jaahas! Jospa mieki saisin itteni näpertämään, tai oikeestaan piirtämään ja tekisen sellasen kangas kassin, jonka oon pitkään halunnu! Kiitäs ja kumarran! Jospa tää innostus lähtis tästä ;)
  PS. Hyvinhän tuota piirrät! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun kangastussi käteen ja hommiin! :)

   PS. Kiitos :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!