maanantai 4. maaliskuuta 2013

Failed

Tämä valmistu jo jonkun aikaa sitten. Yleensä pieleen menneet pipotkin löytää tiensä joko päähän tai sitten muuhun käyttötarkoitukseen, mutta tästä en oikeesti osaa sanoa, että mitä tälle teen.

Tässä vaiheessa näytti vielä, että hieno pipohan sieltä on tulossa...

... Ja ilman päätä se näyttää myös ihan hyvältä...

... Mutta kun se saa pään sisällensä, niin sitten ei enää näytäkkää hyvältä. Kuvattavan ilmeestä voi myös päätellä tyytyväisyyden tason. Tää nyt on tietysti vähä ylidramatisoitu kuva, mutta näätte paremmin tuon muodon. Tykkään tuosta kuviosta ja muista yksityiskohdista, mutta en saa sitä survottua nätisti päähäni. Tuossa ohjeen kuvassa se on vähän niinkun lytätty, mutta kokeilin eri tavoin eikä siltikään sovi :D En tiedä teinkö jonkun virheen vai eikö tuo vaan sovi miun pään muotoon. Mutta tulipahan opeteltua tuo pipon kuvio ja kokeiltua vähän erilaisempaa mallia :)

Lanka: Novita - Isoveli
Puikot: Muistaakseni 5 pyöröt ja lopussa 5 sukkapuikot

Kokeilkaa jos te rakkaat lukijat onnistuisitte paremmin :D Tuo kuvio on tosi helppo tehdä, jopa mie osasin sen, vaikken oo aikasemmin tommosta tehny. Ja noin yksinkertasesta tulee noin hauskan näköinen :)

8 kommenttia:

 1. No ei saa nauraa... mutta kun ilmeesi on niin ihanan hassu!
  Etköhän löydä tuollekin käyttötarkoituksen... =D

  Kuviointi on kyllä hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Noh nauran mie sille itekkin, niih ehkä se sallittakoon :D

   Poista
 2. Luulen, että sulla on liian tiivis neulos,kun se noin pököttää asennossa :) neulos pitäisi olla löyhempi, niin löpsähtäisi mukavasti päätä vasten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, pitää seuraava yrittää neuloo vähä löysemmin :) Hemmetti tän kireen käsialan kanssa :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!