perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pipon ytimestä on Facebookissa!

Otsikko kertookin jo kaiken oleellisen, eli sain tehtyä Facebook sivut tälle blogille. Ajattelin että ihmisten olisi ehkä helpompi seurata blogia facebookin kautta, koska se on sellanen paikka nykypäivänä missä ihmiset käy oikeastaan päivittäin. Ei tarvitse kokoaikaa olla ravaamassa täällä ja tarkistamassa että onko uusia tekstejä ;D

Tervetuloa tykkäämään! <3 Linkin löydätte joko tästä: Pipon ytimestä Facebookissa tai vaihtoehtosesti tuolta oikeesta laidasta Facebook-napin takaa. Tein iha uudet napit myös bloglovinille ja Blogilistalle. Nyt on vähän siistimmän näköistä täällä. Kämppää en jaksa siivota, mutta blogiani kyllä jaksan xD

***

Ja hei, Elli laittoi Ellin kotiin arvonnan pystyyn. Käykää ihmeessä osallistumassa, nyt on nimittäin aika mysteerinen palkinto odottamassa voittajaansa ;)


8 kommenttia:

 1. Hei jee!
  Säkin liityit blogisi puolesta!
  Tykkään ja tuu säkin tykkää harakan aarteista :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin yritin löytää tieni fb:iin, mut ei tuu mitään. Tai no jotain, mut ihan pihalla ku lumiukko. Miten ton nappulan saa tonne blogin laitaan? Yritin jotain ohjetta katsoa, mutta ei siitä kyllä tullut mitään :(. Sivusto siis perustettu, mut haluisin blogiin linkin sinne ja ei oikeen onnistu...sanoi hän nolona.
  Pipoa kävin jo tykkäämässä, Harakkaan seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon ite thny nuo nappulat niin, että kun menet muokkaamaan ulkoasua, niin lisää sinne gadget, jonka nimi on "Kuva". Sitten vaan liität siihen sen napin kuvan ja nettiosoitteeksi laitat sen facebook sivun osotteen. Selvensikö yhtään? :D Eli siis sinun täytyy tehdä se nappi itse tai kopioida jostain valmis nappi, jonka vaan liität kuvana :)

   Poista
  2. Hahhaa, tein ihan koodin pätkän tätä varten. Aina vaikeimman kautta :D. Olis ehkä kandennut odotella tätä vastausta, noh pääasia et toimii.

   Poista
  3. Noh käyhän se niinkin, mutta tosiaan on ehkä vähän hankalampaa :D Mutta tapa kun tapa, kunhan tosiaan toimii :)

   Poista
  4. Munkin piti kysyä s-postilla samaa. Jee, kiitos TSiSanna kun kysyit tota asiaa rohkeasti täällä ja kiitos Sinille kun valaisit samalla muakin! :) Ja yllätyin et onko se tosiaan noin yksinkertaista :) wau! :)

   Poista
  5. Heheee, hyvä vaan kun moni valaistuu kerralla :D Ja hei kyselkää vaan rohkeesti jos jotain on! en mie pure :) Ja parhaani mukaan vastaan, jos vaan asiasta jotain tiedän :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!