keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

6/2013 Rusetti


Oma vastaukseni tämän kuukauden Silmukan ytimestä- haasteeseen, jonka aiheena oli rusetti:


Tämän olen itseasiassa tehnyt jo jonkin aikaa sitten, mutta tämän kuukauden aiheesta tuli heti mieleen, että voisin tehdä hamahelmirusetin, joten lopputulos olisi jokatapauksessa näyttänyt tältä :) Hamahelmikorut on söpöjä!

*******

Sitten ilmoitusasia. Elikkäs pääsen vihdoin pitämään huiman kahden viikon kesälomani 14.6-30.6, joten täällä blogissa saattaa olla hiukan hiljaisempaa tällä aikavälillä. Laitan pari postausta tuolla aikataulutussysteemillä odottamaan, mutta kommenttien hyväksymisessä voi mennä nyt hetki, jos en pääse koneelle :D Samalla totean myös, että seuratkaa Silmukan ytimestä- haasteen osallistujalistaa TÄSSÄ KUUSSA mielummin Silmukan saalistus- blogista, koska itse en varmaan ehdi tuota listaa nyt pävittämään enää loppukuusta :)

Eka viikko ollaan perheiden luona ja toiseksi viikoksi lähdetään poikakaverin kanssa "kiertäen kotiin" reissulle, eli käydään autolenkki mm. Jyväskylän ja Kolin kautta kotiin. Laitan kyllä kuvia tästä suomen minireilauksesta, kunhan kotiudun :)

Mutta älkää hätäilkö! Minulla on monta ässää hihassa odottamassa blogiin pääsyä, kun on niin kauheasti asiaa etten ehdi kirjoittamaan :D Palaan niiden pariin sitten kun reissusta selviydytään!

6 kommenttia:

  1. Ihana koru sulla! Todella söpö :) Ja samaan henkäykseen pitää todeta, että ei ole todellista, että teimme molemmat rusettikorun vaikkemme tienneet toistemme suunnitelmista mitään :D Hauska sattuma :)

    Niin ja hyvää ja rentouttavaa lomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, tosiaan :'D Kiitos! Kyllä aion rentoutua ihan olan takaa :D

      Poista
  2. Hieno rusetti! Ja miehelle voi tehdä samanlaisen kauluspaidan kanssa pidettäväksi. Hulludecor blogista olen sellaisen joskus bongannut. Nyt en pääse linkittämään, kun olen kännykällä netissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit miten hauska idea! Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. Suloinen kaulakoru! Olisi ollut myös kiva nähdä, miltä tuo näyttää kaulassa :) Ja hei huomasin, että oma blogini puuttuu tuolta osallistujalistasta eli olen edelleen mukana haasteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on mennyt jo lahjaksi eräälle tutulle, joten "kaulakuvaa" en voi enää ottaa :( Mutta tulen varmaan tekemään näitä lisää, niin seuraavista koruista otan myös in action-kuvan! ;)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!