lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hiusten muodonmuutos

"EIEIEI SIE ET SAA LEIKATA NOITA!"
"Nuo on ihanat nuo siun hiukset"
"Mite pitkään oot kasvattanu noita?"
"ÄÄÄÄÄ mie haluun siun hiukset!"

Muunmuassa tämmösiä kommentteja olen kuullut hiuksistani jo kauan aikaa. Omaan nimittäin suhteellisen pitkät hiukset ja ne tuntuvat monelle tytölle olevan kateuden kohde :D Olen vaan aina hymyillyt takaisin ja todennut, että kasvattamallahan ne pitkäksi saa. En siis ole hennonnut näitä leikata lyhyeksi, vaikka näillä helteillä tekisikin mieli hakea sakset tai jopa leikkuri ja vetää ihan päänahkaa myöten, mutta ei. Haluan pitää nämä pitkänä.

Sempä takia isot muodonmuutokset on haastavia, koska oikeastaan vaan hiusten pituutta vaihtamalla saa sellaisen "shokkimuutoksen" aikaan.

Halusin kuitenkin nyt saada jotain ihan uutta tähän peikon päähän, joten istuin 5 tuntia kampaajalla...


Vasemmalla on vanha kulahtanut ruskea, josta lähdettiin liikkeelle. Tehtiin mieto värinpoisto (oli hassua nähdä itsensä ekaa kertaa blondina :DD) ja sitten punasta päähän niin paljon kun mahdollista!


Sitten vielä leikattiin vähän kivomman muotoiseksi ja lopputuloksesta tykkään ihan ÄLYTTÖMÄSTI <3 Vihdoin hiukset joissa on asennetta! :D Otsatukassa näkyy leikkauksen tiimoilta isoin muutos. Muutoin leikattiin sivuista niin, että kun laitan ponnarille niin jää tommoset hapsut sivuille, koska tykkään että sivuillekkin jää hiuksia roikkumaan. Näyttää ponnari vähän rennommalta silloin ;D


Paljon oon saanut kommentteja, että punanen sopii tosi hyvin :) Oon kauheen herkkä punastelemaan, joten pelkäsin että punaset hiukset vaan korostais sitä, mut en ainakaan vielä ole tullut katumapäälle ;)



16 kommenttia:

  1. Tosi kivat tuliq ja valitettavasti kaikki ei kasvattamallakaan saa pitkää tukkaa. Oma menee ainakin niin huonoon kuntoon, ettei voi pitää kovin pitkänä. Nytkin on latvat ihan haperot, mutku haluun pitkän. Todella ärsyttävää! Sulla on ihanan kiiltävä tukka, etenkin tossa ponnari kuvassa on aivan mahtavan näkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niih, joillaki ei kasva pitkät hiukset olenkaan, mut en tiiä et mitä muutakaan voin sanoo aina noihin kommentteihin :D Mutta kiitos! Tuossa kiiltää erityisen hyvin kaikkien hoitoaineiden ynnä muiden ansiosta varmaan :)

      Poista
  2. Kivat nuo uudet hiukset! Kuvan perusteella kyl sopii sulle. Ja tykkään tuosta mallista, joka korostuu ku hiukset on kiinni. Mä pääsen huomenna kampaajalle leikkaukseeen ja värjäykseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, tykkään itsekin ihan hirveesti kun nyt voi pitää ponnarilla niin, että näyttää fiksulta :DD

      Oiii, laitahhan sitten sinäkin muodonmuutoskuvia blogiin! :)

      Poista
  3. Punaiset hiukset ovat i h a n a t !! Jos kampaajasi ei vielä suositellut, niin käy ostamassa/tilaa Colormaskia, jolla saat muuten nopeasti haalistuvan punaisen taas hehkumaan :) Silloin ei tarvitse värjätä niin usein :) (esim. http://www.hairdesignshop.fi/advanced_search_result.php?keywords=color+mask&x=30&y=16&gclid=CLKKkdih1rcCFY93cAodQlsASA)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos kovasti vinkistä! Kampaajalta lähtikin mukaan semmonen punanen hoitoainejuttu, millä saa kans tosi hyvin värin takas loistoonsa, mutta tuotakin vois kokeilla ;)

      Poista
  4. Oih! Ihanat hiukset ja todellakin tuo väri sopii sulle! :) Itse en ole ikinä kadehtinut niinkään hiusten pituutta, mutta kiharatukkaisena suorat hiukset ovat sellaiset, jotka ottaisin heti jos saisin! Suoristusrautakaan kun ei vie pörröisyyttä mennessään, tai sitten vika on tekijässä, eli minussa ;)

    VastaaPoista
  5. Punanen toimii siulla kyllä niin hyvin ! :)
    Ei pitäis kattoa kenenkään punasia hiuksia, koska tahdon kanssa ! :D

    VastaaPoista
  6. AIVAN IHANA PUNAINEN!!!!!
    RAKASTAN TOTA VÄRIÄ JA SE SOPII SINULLE LOISTAVASTI!
    Itsekin olen juuri noin punapää =)
    Käytän myös maskia n. kerran kaks, kahdessa viikossa. Pysyy väri ihanan punaisena, ei haalistu nopeasti =)
    Muista myös pitää kosteana, naamiot on aivan loistavia, esim goldwellilta löytyy oikein hyviä kosteuttajia!
    HYVÄ ME PUNAPÄÄT =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtavaa! Pitää käydä shoppailemassa noita maskeja ynnä muita :)) Ja kiitos!

      Poista
  7. Aivan ihana tukka, ja tossa punasessa todella on asennetta!

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!