maanantai 1. heinäkuuta 2013

Silmukan ytimestä- haaste 7/2013

Hymy huulilla oon seuraillut teidän rakkaiden blogiystävien vastauksia Silmukan ytimestä- haasteeseen! Ootte tosi hyvin hypännyt mukaan ja olette saaneet tosi inspiroivia juttuja tehtyä! Hyvä hyvä! :)

Valmista viime kuussa saivat:
Mutta nyt siis heinäkuun haasteen pariin. Me Silmukan saalistajan kanssa mietittiin, että onkohan tämän kuun haasteen aihe vähän liian poissulkeva niitä kohtaan, jotka eivät nuelo tai virkkaa. Halusimme nimittäin tehdä Silmukan ytimestä nimenomaan sellaisen haasteen, johon kaikki pääsisivät mukaan välittämättä siitä mitä käsitöitä he tekevät. Mutta päädyimme kuitenkin siihen, että tämä aihe on nii hauska, että pakko se on tähän ottaa mukaan :)

Heinäkuun aiheena on neulegraffiti! 

Ja te ketkä ette neulo/virkkaa, niin ottakaa inspiraationne tuosta pelkästä "graffiti" sanasta. Muistakaa tietysti, että oikeita graffiteja ei saa mennä töhertämään seinille! Muuten saattaa tulla sakkolappu kotia :D

Ja muistakaa, että joka kuukausi ei ole pakko olla mukana, jos aihe ei nappaa! Tule sitten ensi kuussa taas mukaan :)

Säännöt lyhyesti:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun

4 kommenttia:

 1. Ilmoittauduinkin jo Silmukan saalistajalle, mutta tänne myös tieto, että mukana ollaan :).

  VastaaPoista
 2. Valmista tuli: tsisiskot.blogspot.fi/2013/07/silmukan-ytimesta-haaste-neulegraffiti.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulikin nää kaikki kolme kommenttia putkeen, en ehtinyt ekaan vastata :'D Mutta hienoa! Kiva kun olit mukana! Tosi suloinen lopputulos! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!