torstai 30. toukokuuta 2013

Kämpän esittely vol. 1

Noniin, nyt alkaa meidän oman kotipesän esittely. Ideoita voi antaa kommentoimalla blogisssa tai facebookissa! Kyseessä on siis vuokrakämppä, johon ei ole tarkoitus jäädä loppuelämäksi asumaan. Mutta tällä hetkellä viihdytään täällä aika hyvin ja tullaan kyllä muutama vuosi tässä varmaan asumaan :)

Tässä ensimmäisessä osassa näytän teille meidän keittiön. Varautukaa suureen kuvamäärään, koska en jaksanut alkaa tehdä semmosia monen kuvan kollaaseja, sori. Hiiren rulla joutuu nyt koville.

 Tässä keittiö melkein koko "komeudessaan"

 Tästä vitriinikaapista tykkään ihan hirmuisesti! Tuo ylhäällä oleva hyllykköosa on siis irrallinen ja sen voisi laittaa seinälle. Mutta vuokrakämppä kun on, niin ei saa seiniä rei'ittää. Olin heti muuton jälkeen alkanut haaveilemaan tämmösestä vitriinihyllykkökaapista ja sitten poikakaverin perheeltä saatiin tämä, kun niiltä jäi yli <3 tämä ei välttämättä ihan edukseen pääse tuossa, mutta on silti tosi kätevä ja nätti!

Ja kyseisen vitriinin pöytätasolta ja sisältä löytyy vaikka mitä...Ikuisena muumifanina omistan tietysti muumimukeja. Ympäri kämppää löytyy myös muuta muumiaiheista tavaraa. Nämä alla olevat pienet muumihahmot ovat joulukalenterista, jonka ostin alennusmyynnistä puolessavälin jolulukuuta, kjäh kjäh >:D  Ja keittiön pöydiltä löytyy myös muumitavaraa
Siinä oli meidän keittiö. Seuraavassa postauksessa näytän näistä kuvista piiloon jääneen jääkaapin, koska yksi aihe oli, että näyttäisin jääkaapin ovessa olevat magneetit! :)

8 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen keittiö :) Muumit on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooss! Parhaani yritän tehdä siitä kotoisan :) Ja muumit rulaa!

   Poista
 2. Vastailinkin jo tuonne oman blogsun puolelle että mä otan kyllä sut haasteesseen exrana jos innostut?? :D

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi miten kivaa päästä teille vieraisille, odottelen jatkoa kotiesittelyysi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, virtuaalivierailu :D Jatkoa on tulossa!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!