maanantai 11. marraskuuta 2013

Ei näitä nyt vaan voi vastustaa

Bongasin Höpötyksiä ja käsillä tekemistä- blogista ihanat ruokapöydän tabletit! Pakkohan nuo nyt oli lähetä itselleenkin Anttilasta metsästämään. En vaan voi vastustaa mitään noin kotoisen ja lämpimän näköistä.

Tältä ne näyttää meidän ruokapöydällä:

.... Ja ei se siihen jäänyt. Kaitaliinaversio oli kyllä ihan yhtä ihanan näkönen, joten myös olohuoneen pöytä sai uuden liinan:


Nyt on räsymattoa lattioilla ja pöydillä. Ei vitsit, että tykkään! Tosi ihanasti pyykit kuivumassa tuolla kuvan taustalla ja muutenkin vähän homssuiset kuvat, mutta nääh. Asuuhan täällä kämpässä lankojen ja sisustuksen lisäks myös ihmisiä :D


12 kommenttia:

 1. Oih! Räsymatot ja liinat on aivan parhaita! Sitten kun mä oon iso niin ostan kangaspuut ja louskuttelen kämpän täyteen karkkivärejä =D

  VastaaPoista
 2. Koti pitää sisustaa _oman_ maun mukaan niin, että siellä viihtyy. Ei ole järkeä sisustaa massanmukaisesti, jos sitten ei viihdy siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Ja oon hirmusen ilonen, että viihyn kotona tosi hyvin. Ja oon saanu palautettaki vierailta, et meillä on jotenki hirmu kotosa tunnelma ja muutenki kotosan näkönen koti :) En oikee tykkää semmosista kivikodeista missä on kaikki valkosta. Värejä ja lämpöö pitää olla ainaki tän Peppi Pitkätossun mielestä <3

   Poista
 3. No niin nyt mäkin tahdon !!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Sini, mummo täällä Santren kanssa, terveisiä Leppävirralta. Mummo neuloo täällä sukkia ja lapasia lastenlapsille jouluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeeiii mummo! :D <3 Neulo miulle kaikkee värikästä <3

   Poista
 5. Vautsi vau :) sopivat sinunkin kotiin mukavasti.

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!