keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Rahaa ei mukamas oo, mut aina löytyy rahaa lankoihin

Apua! Käsityövakkaan tuli taas korillinen ihanaa lankaa! Omistaja jo sanoikin, että odotteli minua saapuvaksi, koska tuo lanka kuulemma heti toi mieleen minut :D Ja niin kyllä omasta mielestänikin! Kattokaa nyt!

I-H-A-N-I-A-!!
Ja tältä tuo lanka siis näyttää testisukassa:

Itse en kovin innostunut juuri tuosta sukan värisestä langasta, mutta tuo sinisävyinen ja violettisävyinen ovat ihanan värisiä! Joten toista väriähän sieltä todellakin lähti mukaan:

Näistä taitaaa tulla huivi...

Muutama muukin mukava löytö osuivat kameran eteen:


Hauskan värisiä sormustimia

Ja tämä huivineula saakin ihan kunniapaikan eräässä käsityössä, josta kerron teille vähän myöhemmin ;)

Lova-langasta tehty pipo.

Ja samaisesta langasta tehty tunika. Tästä tunikasta sainkin sitten isnpiraation, että alkaisin itsekkin tekemään jo neulomalla vaatteita! Pitää joku päivä mennä Käsityövakkaan istuskelemaan ja aloittamaan neuleen teko. Huuuuuuiii, pipojen tekijästä neuleiden tekijäksi... Jänskättää että mitä tästäkin oikein tulee. Mutta olisi jo ihana päästä pitämään päällä jotain vähän isompaa itse tehtyä :)


26 kommenttia:

 1. IHANIA VÄREJÄ!!! Onneks oon ostolakossa... Köhköh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih on!! :d Mie oon todennu et miulla ei ostolakot toimi, ku aina ku alotan niih tapahtuu jotaki tämmöstä et lankakauppaan tulee laatikolline iha tajuttoman ihania lankoja :D

   Poista
  2. Mullakaan ei ostolakko toimi...Yritin ja ostin sitten kerralla useamman kerän vaikka tosiaan en olisi saanut. Nyt yritän tehä silleen että mulla on purkki minne laitan pikkuhilut (alle 1€ kolikot) ja saan siinä purkissa olevia rahoja käyttää lankoihin. Poikkeuksena tietenkin jos jostain wipistä loppuu langat kesken (silloin saan ostaa muutenkin)

   Poista
  3. Hei toi on muuten aika kätevä keino! Miulla on kyl ollu kolikkopurkki jo kaukan käytössä, mut sieltä on otettu kolikoita sit aina esim. parkkimaksuihin ynnä muihin. Mut vois kyl perustaa oman lankakassan :)

   Poista
  4. Miulle tuli ekana Henna mieleen noita :D

   Poista
 2. Kuinka herkullisen värisiä lankoja ! Miksi täällä ei oo missään noin kivoja lankoja:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, kyl pitäis jokases kaupungis olla muutama superlankakauppa mistä löytyis kaikille jotakin :( Käsityövakan nettikaupasta pystyy kyl tilaamaan myös! Omistaja laittaa sinne aina semmoset langat, mitkä ehtii olla myynnissä edes vähän aikaa. Kun jotkut langat menee niin nopeesti, että hää ei ehi ees nettikauppaan niitä laittaa :D

   Poista
  2. Hmm. Pitää tutkailla, jospa sais tilattua sukkalangat :p

   Poista
 3. Oi mitä ihania värejä! Iitse olin ihan kahden vaiheilla ostaa tuota Lova-lankaa, sillä värivalikoimasta löytyi aivan täydellinen pipolanka Pikku-E:lle! Sointuisi täydellisesti pojan toppatakkiin. Jätin kuitenkin ainakin vielä kauppaan ja päätin, että haen sen sitten, kun oikeasti on aikaa neuloa se pipo. Ja tiedätkös täälläkin on pyörinyt mielessä tuo neuleiden neulonta! :) Yksi mallikin on jo löytynyt, mutta homma jää jonnekkin ensivuoden puolelle.

  Niin ja Skypessä olisi vähän haasteeseemme liittyvää asiaa ;) Käyppä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mieki hypistelin tuota Lovaa jonkun aikaa, mut sit mietin et en siit kuitenkaa tekis muutaku pipon, ja niit miulla on kyl jo aika paljon :D Mut kivannäkönen lanka se on!

   Ja miepäs käyn kurkkaamassa ;)

   Poista
 4. Ihania lankoja! Eihän tuollaisten edessä mitkään lankalakot pysty pitämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ei todellakaan :D Sempä takia itekkin sorruin!

   Poista
 5. Mää katoin, että lasipurkissa oli lääkelaseja oudoissa väreissä (ne oliki sormustimia), että johan on outo lankakauppa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :'D Jooh hyvä että laitoin tuon havainnollistavan kuvan tohon :D

   Poista
 6. Kiitos kun muistutit, nyt miun on pakko käyvvä siellä mahd. Pian!! ;) terkkuja samasta kaupungista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kivaa löytää ihmisiä täältä päin! :D Ja hyvä kun liityit lukijaksi, mie aika usein hehkutan Käsityövakan lankoja ku ite ostan kaikki tarvikkeet sieltä :)

   Poista
 7. Ihania lankoja!!! Niin reippaan pirtsakan värisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Piristää mukavasti tämmösen tummaan pukeutujan ilmettä :D

   Poista
 8. On kyllä herkun värisiä lankoja :) Sain haasteen valmiiksi! http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/11/silmukan-ytimesta-haaste-112013-viikset.html

  VastaaPoista
 9. Onpa ihania lankoja! Ihan täydelliset värit. Täytyy etsiskellä, löytyisköhän täältä Tampereeltakin :)

  VastaaPoista
 10. Pitäis kyllä itekin piipahtaa tuolla Käsityövakassa, aivan mielettömiä uutuuksia taas! Sinne ei vaan uskalla usein mennä, kun kaikki rahat menee.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta :D Ite kuitenkin uskaltaudun sinne suhteellisen usein. Pitää vaan pitää pää kylmänä ja miettii, että kotona on jo aikamoinen lankavarasto. Tosin tääkään metodi ei aina toimi :D ...Läheskään aina... :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!