perjantai 1. marraskuuta 2013

Silmukan ytimestä- haaste 11/2013

Viime kuussa oli aiheena amigurumi, täytetty pehmo, tai joku muu örkki tai otus. Nämä bloggaajat saivat omansa valmiiksi:


Ihania tekeleitä saivat kaikki taas aikaiseksi ja hauska nähdä, miten eri tavoin aihetta oli toteutettu :) Itse en ehtinyt harmikseni osallistumaan, vaikkakin ideoita kyllä muhi päässä! Kouluhommat vievät nyt kuitenkin tälläkertaa suurimman osan ajastani.


Ja nyt on taas uuden aiheen aika! Nyt kun jo marraskuu saatu käyntiin, niin movember on tässä kuussa taas aika aiheellinen juttu. Itselläni tosin on tuo viiksien kasvu on vähän heikohkoa, eikä köyhällä opiskelijalla oikein ole varaa laittaa rahaa hyväntekeväisyyteen, mutta tästä saamme aiheen tämän kuun haasteeseen ja olla sitä kautta mukana hommassa!

Eli tämän kuun aiheena on VIIKSET.

Nyt viiksivallut ideoita keksimään! :)


Säännöt lyhyesti:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!

12 kommenttia:

 1. Lainasin sulta Movember-linkityksen, kiitos :D Itse kun en puolenyön aikaan tajunnut, että linkitys Movemberin-sivuille olisi fiksua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa :D Jes, olin kerrankin vähän fiksumpi! xD

   Poista
 2. Mukana jälleen hyvän asian puolesta! :) Enköhän taas jotakin keksi...

  VastaaPoista
 3. Lähden kokeilemaan, jospa jotain keksisi taas. Viiksiteemaa olen tehnyt ennenkin, mutta jos keksisi jonkun vielä uuden näkökulman.

  VastaaPoista
 4. Nappasin teidän haasteen Silmukan saalistajan blogista.
  Täällä se viiksekäs nyt on:
  http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/11/kausi-paalla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Käympä heti kurkkaamassa :) Ja kiitos lukijaksi liittymisestä!

   Poista
 5. Valmis! Ja emännille kiitos. :)
  http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2013/11/movember-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Ja kiitos itsellesi osallistumisesta!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!