perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nyt kyllä otan ja-- Haaste

Sain Neuloo ja purkautuu-blogista haasteen, jossa piti ottaa ja tehdä kolme asiaa, jotka ovat jääneet tekemättä ilman sen kummepia hyviä tekosyitä.

Näissä kolmessa jutussa miulla on ollu semmonen "pitäs kyllä tuoki homma tehä..."-ajatus mielessä:


Alotetaas sieltä helpoimmasta päästä, eli tän päivän tiskauksesta... Huoh, tää on kyllä niin huono tapa jättää nuo astiat aina "likoomaan".


Mutta se tuli hoidettua!


Seuraavaks ois tauluprojekti. Näistä tauluista hehkutinki jo aikasemmin mut ne jäi kasaan oottamaan, että saisin niihin taakse jotkut kiinnityssysteemit.


Noh marssin sitten yks päivä Clas Ohlsonille ja ostin pienet taulukoukut, jotka naulasin jokasen taulun taaakse.


Jes! Nyt ne on seinällä. Vihdoin ja viimein. Yritin jotenki "taiteellisesti" asetella nuo, mut päin honkiahan ne meni. Noohh, pääasiat et on jotaki väriä tuollaki seinällä nyt.


Ja vipo juttu mikä on pitäny järjestää on vohvelikestit!


Luokkakaverin kanssa oli ollut jo monta päivää puhetta, että tekis kauheesti mieli vohveleita. Noh nyt vihdoin saatiin tää toteutettua.


Ja kyllä muuten vohvelit maistu! Tiiättekö, kun tekee miel jotakin tämmöstä makeeta, niih oottaa pari päivää ja oikein riutuu siinä vohvelihimossa, niin maistuu muuten paljon paremmalta!


Nam! Ja tässäpä vielä miun ohje vohvelien tekoon. Tähän ohjeeseen ei tuu ollenkaan sokeria tai mitään makeutusjuttua. Voi sitten hyvällä omallatunnolla laittaa vohvelin päälle kunnon kasan silloo ja kermavaahtoo ;)

Vohvelien ohje:

Yksinkertasella ohjeella tulee semmonen pieni kasa vohveleita, mut ite teen tän aina kaksinkertasena jos on enemmän kun kaks ihmistä syömässä. Tietysti määrä riippuu myös siitä, miten paksuja vohveleita teet.

2 munaa
4 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
3/4 (kolme neljäsosaa) tl suolaa
2 tl voita

Sekota kaikki aineet kulhossa, kaada sopiva määrä taikina vohvelirautaan ja paista.

14 kommenttia:

  1. siepäs oletki ollunna tomerana..ihania voffeleita :P

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa! Tuli itsellenikin ihan voittajaolo noista sun tiskeistä :D Kivoja nuo taulut kyllä. Miten tauluhommat ovatkin niin ..roikkuisia. Minullakin on.
    Oli kivaa päästä vielä vohvelikesteillekin. Ei yhtään paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tuli kans :''DD Kauhee vuori oliki päässy kerääntymää. Kiva että tykkäsit! :)

      Poista
  3. Sehän on ihan järkevää ensin liotella tiskejä, niin ei tarvitse sitten sormet verillä jynssätä niitä puhtaaksi =) Sitten tiskataan kun puhtaat astiat loppuu, näin meillä ainakin =D
    Vohvelit kyllä maistuis , ei vaan viitsi ihan yksin itseensä varten ruveta tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meillä akns toi sama homma :D Tuon ohjeen mukaan ku teet vaa ton yksinkertasen satsin niih siitä ei iha hirveetä kasaa tuu ;) JAksaa yksinäänki syyä.

      Poista
  4. Tosi hauska postaus. Otankin tuon "riudutus" systeemin käyttöön ja laitan herkun (suklalevy) jääkaappiin odottamaan pariksi päiväksi :D
    Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi... mulla ei ainakaan riittäis vain tuo kolme tehtävää =D
    Ja sit nuo vohvelit on NIIIN hyvän näköset NAM! ♥

    VastaaPoista
  6. miekin törmäsin samanlaisiin tauluihin anttilan tyhjennysmyynneissä. kauppaan ne jäi, ja kaduttaa ihan sikana... D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie olin oottanu nii pitkää et ne tulis ees vähä alennuksee et oli pakko ostaa pois :) Jospa viel jostai Anttilast löytäisit :O

      Poista
  7. Kiitos Sini! Tajusin nimittäin vasta, että tohon haasteeseen niitä tekemättömiä hommia piti olla kolme :D Pitääkin ruveta miettiin niitä kahta muuta :) Itsellä on muuten kans paha tapa jättää ne tiskit "likoomaan" vaikka tiskikonekkin löytyy. Ja kivan näköinen tauluasetelma ja herkullisen näköisiä vohveleita! :) Itekkin oon ajatellut jo viikon, että pitäis vohveleita tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku vaa nyt tuosta vohveliohje nappaamaa ja vohvelien tekoon ;)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!