Saatteko miun "taiteellisesta" käsialasta selvää? Jos ette, niih tässä vähä selkeempi versio ohjeesta:
Hannatädin kakut
puoli kg voita
puoli kg sokeria
4 munaa
puoli kg vehnäjauhoja
puoli kg perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Sekoita muut aineet joukkoon. Pyörittele pieniksi palloiksi ja laita pellille. Lytistä palluroita vähän. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia uunin tehosta riippuen.
Mie en vaa osaa tehä koskaan PIKKUleipiä. Tulee ain vahingos kauheen isoja. Noh eipähä tarvii syyä kerralla montaa!
sama vika täälläkin. pikkuleivät alkaa olla ruisleivän kokosia varmaan kohta :D hahaha..
VastaaPoistaSämpylät paistan suoraan leiväksi..ei niitä miun sämpylöitä voi oikeen normi sämpylöiksi kehua kun koko on suoraan verrannollinen jenkki futiksen kokoon :D
Hahhaa, kiva tietää etten oo ainoo :'D
PoistaJahas, pitääpä tutkia :O
VastaaPoistaTosin miulla ei kyllä reseptit oo mitenkään pääasiassa tässä blogissa, että ehkä jätän tuon semmosille kunnon leivonta- ja ruokablogeille :)
VastaaPoistaOnko tuo ohje oikeesti noin iso, eli puoli kiloa voita ja puoli kiloa sokeria :) No samapa tuo. Olen oikein opetellut vuosien varrella tekemään pienempiä pikkuleipiä, pullia ja piirakoita.
VastaaPoistaJep, kyllä se noin menee :) Tuosta tuleeki muistaakseni 3 pellillistä ellei jopa 4 pellillistä noita pikkuleipiä. Riippuu tietyst et minkä kokosia tekee. Miulla ku nuo oli vähä isompia mitä noiden kuuluis olla :D Miunki pitäis tosissaa opetella ottamaa sitä taikinaa vähä vähemmä nyrkkii :)
Poista