torstai 5. kesäkuuta 2014

Putiikkilöytö

Lappeenrannan reissulla kävin tietysti Pyöröpuikossa, mutta lisäksi kävin ihanassa Askaretta-kaupassa, jota Lankahelvetin Henna miulle suositteli.

Kattokaa nyt miten ihana paikka!


Nii ja siis miunhan piti käydä täällä kaks kertaa :D Ekalla kerralla nimittäin häkellyin nii paljo tavaran määrästä, ku en ollu osannu oottaa NÄIN ihanaa ja monipuolista kauppaa! Löytyy nappia, nauhaa, kartonkia, leimasimia, maaleja, tarroja, koruvälineitä... ja melkeimpä mitä tahansa, mitä askarteluun vaan tarvii.


Askaretta on ollu jo pystyssä jo vuodesta 1998 ja miuta kyllä iha hävettää, etten 20 vuoden aikana Lappeenrannassa asuessani ollu löytäny tätä paikkaa. Tosin henkilökunta kerto, että hyö olivat aikasemmin ollu kauppahallissa ja enhän mie nyt junnuna ja vanhempanakaa osannu sinne eksyy! Mut onneks nyt löysin tän mestan, kiitos Henna!


Pientä sisustustavaraa löytyy myös.

Ja tähän helmihyllyyn mie rakastuin! <3


Täs on viel muutama kuva näyteikkunasta.


Voiku haluisin nukkekodin!
Nuo pallero-pannunaluset ja lasinaluset meinas lähtee mukaa, mut kattoo sit ens kerralla.

Seuraavassa postauksessa mie näytän miun ostokset täältä. Nyt tuli nii paljo kuvia, et en viiti laittaa samaa postauksee.


12 kommenttia:

 1. Onpa runsas ja ihana kauppa! Nukkekodin voi tehdä vaikka sikarilaatikkoon, ei tarvitse odottaa isoa kaappia. Olen nähnyt kerran messuilla suloinen sikarilaatikon, siis avattavan, jossa oli palmu, rantatuoli, aurinko ja tunnelma kohdallaan. No, sikarilaatikkoa ei ole eikä nukkekotia, kun en askartele, mutta jotakin vastaavaa pystyy helposti tekemään, jos tahtoo, ainakin käytyään tuommoisessa kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mite söpö idea! Muistan kyl et joskus lapsena oisin askarrellu pahvilaatikoihin kaikenlaisia asumuksia joillekki pienille pehmoeläimille. Tuo sikarilaatikko kuulostaa kyl söpöltä :D

   Poista
 2. Mä olen kerran käynyt tuolla (kun se oli vielä kauppahallissa), ja arvaa miten harmitti, kun osuin paikalle jotain vartti ennen sulkemisaikaa. Häkellyttävä paikka kerrassaan :) Pitäiskin käydä joskus, kun aika usein kumminkin pyörin myös Lappeenrannan suunnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään! Ja varaa aikaa ainakin puol tuntia :D Itelläni tais mennä tunti ainakin tolla toisella kerralla. Kun en hakenu oikeestaan mitää erityistä, ku en tienny mitä tuol oli, niih aikaa meni tavaroiden ihmettelyyn :)

   Poista
 3. Äää! Ei ihme, että häkellyit tonne mennessäs! Olis itselle käynyt samalla tavalla! :D Ihanan näköinen putiikki!

  VastaaPoista
 4. Aaah, apua! Mie sekoan! Tuolla kaupassa varmasti pimahtaa ihan totaalisesti.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ja runsas kauppa :) Käsityöläisen taivas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki! Tuolt kyl löytyy kaikille jotaki :)

   Poista
 6. Kannattaa poiketa myös Tuuliviirissä, sieltä löytyy kans ihania aarteita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siel oon myös käyny! Seki on ihana kauppa :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!