torstai 26. kesäkuuta 2014

SY 6/14 Aurinko

Osallistun tällä mein Silmukan ytimestä-haasteeseen, jonka aiheena on tässä kuussa aurinko. Inspiroiduin auringon väristä :)Mie oon täst pipost nii tohkeissani, etten malta pysyy maan pinnas kiinni!


Koukku: 5
Lanka: Smc Extra merino

EDIT:// Hatun ohjeesta on nyt myös suomennettu ohje! :)


Eli siis ostin viime Lappeenrannan reissullani tätä lankaa, kun miulla on ollu jostain syystä jo parin kuukauden ajan himo saaha keltanen pipo.


Noh tuohon postaukseen kävi joku ihana anonyymi kommentoimassa, että kokeilisin tehdä tämän pipon. 


Mie luulin et miulla oli tän pipon ohje tulostettuna, mut ei ollukkaa. Tää on siis kuiteki tuttu ohje, ku oon törmänny tähä aika monta kertaa netissä. En vaa ollu koskaa saanu tätä koukulle, ku pöhkö luulin että tuo puff-silmukka (vai sanotaaks tätä myös popcorn-silmukaks?) ois liian vaikee tehä.


Noh onneks otin ja kokeilin, koska ei se ollu yhtää vaikeeta! Tuo lanka ku oli nii hyvää virkata. Nii ja tosin ei tää nyt IHA nappii menny ekal kerral, koska tein ohjeen mukaan sen S/M koon ja 4 koukulla. Noh siitähä oli tulossa ihan liian pieni, joten isonsin kokoa ja koukkua ja joha alko pipo näyttää vähä rennommalta!


Kolme 50g keräähän tähän meni, ku nuo puff-silmukat syö lankaa aika paljon, mut en välitä! Tää pipo pääsee ehottomasti miun top-3 pipoihin. Ja oon hirmu tyytyväine tuoho väriinki, vaik keltane ei ookkaa miun juttu, mut täs se toimii ja jopa sopii miulle!


Ja näin pitkän postauksen mie osaan tehä yhestä piposta :'D Noh mut ehkä käsitätte, et oon tosissani innoissani täst tekeleestä! Ja seuraavas yövuoros mie aion kyl tehä toisen tämmösen!


16 kommenttia:

 1. Mie kokeilin kerran tuota pipoa tehdä, mutta jotenkin en vain saanut tuosta "resorista" minkää näköistä ja luovutin. Tää siun pipo sai miut innostuun uudelleen ja taidan tulostaa tuon ohjeen talteen! :)
  Tää siun pipo on kyllä todella kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, siin pitää vaa olla tarkkana, et virkkaa niiden silmukoiden etureunaan pelkästään, niih miulle tuli ainaki sitte tommost jälkee :) Ja kiva jos tää inspas siuta uuelleen! Miullekki kävi vähä uuestaa inspiroitumine tän kans ku nyt oli sopiva lanka kädessä ja ootin sille vaa sopivaa ohjetta :D Ja kiitos kovasti! :)

   Poista
 2. Onpas kiva pipoinen! :) Pitäis itekin kokeilla tehdä virkkaamalla pipo, jotenkin liiaksi aina jumittuu puikkoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiva aina vaihdella tekotapaa :D Ja kiitos!

   Poista
 3. ihana! löytyyks ohjetta mistään suomeks? sormet kutiaa jo et pääsis aloittamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei löydy, ainakaa vielä. Moni on jo kyselly varsinki FB:ssä tän suomennosta ja mie voin kyl yrittää kunha vaa ehin :)

   Poista
 4. ai että on kiva tuo pipo :) tommosen vois itekki jossainvaiheessa kokeilla tehdä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja suosittelen! Oli kiva ja helppo tehä :D

   Poista
 5. Tämä malli oli tosi suosittu 1960-luvun puolivälissä. Meidänkin luokalla joka toisella oli tällainen. Siihen aikaan siihen kuului oleellisena osana jättisuuri tupsu. Omani oli siniharmaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiva malli.Toi keltainen väri on tosi kiva. (alanko lämpeemään keltaiselle,hmmm). Sopii sulle. T. Anita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Itekkää en keltasesta tykkää, mut täs pipos se toimi!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!