keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kool neliöitä

Ite värjättyjen lankojen lopuista tehty pari testineliöö.


Kuvat on jostai alkukesästä, ku herneiden taimet on noi pieniä.


Sitte kysymys kuuluu, et mitäköhä näillä neliöillä oikee tekisin? Teen aina välillä tämmösiä testineliöitä ku katon et miltä lanka näyttää nelottuna. Sit myös kun alan tekee isompia neuleita, niih testineliöitähä on pakko tehä, et näkee oman käsialansa tiheyden yms, että valmiista työstä tulee oikeen kokonen.


Jos nää ois kaikki saman kokosia niih näistähä sais pikkuhiljaa jonku peiton tehtyä... Pitääpä ottaa kaikki neliöt kasaan ja kattoo miten nää mätsäis keskenää.

6 kommenttia:

 1. Tälläät kaksi vastakkain,ompelet 3 sivua (ja vuorin jos haluat) ja 4.sivuun vetskarin---> kiva pussukka pikkutilpehöörille:)

  VastaaPoista
 2. Kivan värikkäitä nuo palaset. Jos on kovin erikokoisia paloja, niin niiden ympärillehän voi vaikka virkata muutaman kerroksen kiinteitä silmukoita, jotta niistä tulee sitten samankokoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, samaa mietin :D Pitää kattoo et kertyyks näit millanen kasa ja et meneeks nää johoki muuhu käyttöö vai saisko näist tosissaa sen peiton jossai vaihees :)

   Poista
 3. Ei niiden tosiaan tartte saman kokoisia olla :) sommittelet vain sopimaan :) tulis tosi iloinen peitto :)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!