perjantai 1. elokuuta 2014

Silmukan ytimestä-haaste 8/2014 neulegraffiti

Viime kuussa aiheena oli vastakohdat suuri ja pieni. Itse tein hamahelmisieniä. Ja myös nämä bloggaajat saivat haasteensa valmiiksi:


Ja sitten hypätään taas uuden haasteen pariin...

Vielä kun on lämpimät säät ennen syksyn tuloa, niin on hyvä nauttia ulkona olemisesta. Sinne pääsettekin (tai joudutte) jos meinaatte toteuttaa seuraavan haasteen aiheen, eli NEULEGRATTIFIN!

Juuh, neulegraffiti on ollu kerran aikaisemminki haasteen aiheena, mut Silmukan saalistajan kans mietittiin, et se oli nii kiva aihe ja moni tykkäs siitä, niih päätettiin ottaa se uusintakierrokselle.

Ja eikun taas insipiroitumaan!

Kertaathan säännöt vielä, jos ovat päässeet unohtumaan :)

Säännöt lyhyesti:
 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Kun olet saanut työsi valmiiksi, niin käy ilmoittamassa siitä joko tänne tai Silmukan saalistajalle. Tämä helpottaa kovasti osallistujalistan päivittämistä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Voit käyttää (ja suositeltavaakin olisi) silmukan ytimestä -haasteen tunnusbanneria, jonka löydät postauksesta!
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa! 

28 kommenttia:

 1. Hauskaa, ehdottomasti mukaan! En ole koskaan tehnyt tämmöistä, joten haastetta riittää....ja jämälankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, jämälangat tuleeki nyt oivaan käyttöön ;D

   Poista
 2. Ai hitsiläinen! Melkein kutkuttaisi osallistua, vaan en tiedä ennätänkö. Pitääkin tuumata viikonlopun yli, niin olen sitten ehkä tuuman verran viisaampi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavast tuut mukaan :)

   Poista
  2. Nii ja vaikka osallistuisitki, niih se ei velvota saamaan mitää valmiiks, jos et ehikkään ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. tiukalle meni, mutta valmista tuli! http://pihlajanoksalla.blogspot.fi/2014/08/silmukan-saalistus-haasteena.html

   Poista
 4. Valmis! http://kiljustenblogi.blogspot.fi/2014/08/silmukan-ytimesta-82014-neulegraffiti.html

  VastaaPoista
 5. Done! :D http://remuttajanneuleet.blogspot.fi/2014/08/silmukan-ytimesta-haaste-82014.html

  VastaaPoista
 6. Graffitti on ollut jo muutaman päivän valmiina. Odottelen nyt sopivaa hetkeä, että ehdimme keskustaan illan hämärtyessä sitä kiinnittämään. Ihana romanttista, melkein kriminaalia puuhaa...Otan puolison rikostoveriksi... viikonloppuna! Bloggasin jo kuvan graffitista. http://silmukansaalistus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jooh kyllä siitä aika pahis olo tulee :D Itelläniki on vaa kiinnitystä vaille valmis :) Ja jooh, linkki taitaa olla vähä väärä, mut löydän kyllä kuvan! Laitan sen sitten tuonne sivupalkkiin ku oot saanu sen paikalleen :)

   Poista
 7. Anteeksi, ikävä painovirhe. Nyt on kiinnitetty kaksi neulegraffittia, ihan tuliterään paikkaan kansallismaisemassa. Aamupäivällä, aurinko paistoi, kaksi valvontakameraa tallensi, käteni tärisivät pelosta ( korkean paikan kammo), Puoliso auttoi sijoittamisessa, kuvaamisessa ja kiinnittämisessä sekä etsi tämän ihanan paikan näille! Pikkuisen rikollinen olo, edelleen...mutta hauskaa oli, kiitos haasteesta! http://neulemuistio.vuodatus.net/lue/2014/08/neulegraffit-sijoitettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, niitä sattuu :) Mut joo, hieno juttu!

   Poista
 8. Tehty. http://maallamelkeinkaupungissa.blogspot.fi/2014/08/silmukan-ytimessa-haaste-82014.html

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!