keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Aikainen joululahja

Vaihdettiin Lankahelvetin Hennan kanssa joululahjat jo tälleen hyvissä ajoin. Mie sain iha järisyttävän ihanan paketin Hennalta!


Tämmöset putkahti ulos kun avasin paketin. Katotaas tarkemmin...


Sain söpön Paavo Puiccomitan. Aattelin, et täst vois tehä kaulakorun, kun miulla on jo avaimenperänä yks puikkomitta.


Henna on nähtäväst käyny pyörii Pyöröpuikos ;D Ihania pöllönappeja!


Sit vielä joulusia teippejä. Laitoin Hennalle viestii et miunha pitää nyt paketoijja kaikki joululahjat uusiks et voin käyttää näitä :D


Sit vielä piparkakkutalo, joka tarttee vaan koota. Harmikseni tosin huomasin, että tuon talon yks kattopala on vähä murtunu, mut eiköhän sen saa korjattuu. Ja saas nyt nähä et saanko koko taloo ylipäänsä kasaa ':D Pitää ehkä soittaa mummo hätiin!


Sit oli mukana viel tämmöne pien lahjakassi, jossa


luki että tän sais avata vast aattona. Noh enhä mie nyt sinne asti jaksa oottaa, joten Hennan luvalla avasin tän jo nyt!


JEEEEE Nyt mieki omistan Hennan tekemät sukat, kiitos! <3 Nää sattuu viel olemaan ne miun ja Hennan tekemän Kesävärihaasteen tuloksena tulleet sukat :D Lisäks viel pari lämmittimiä, jotka löys heti tiensä miun talvitakkien taskuihin.


Kiitos Hennalle paketista! Mieki meen ens kerralla sit vähä budjetin yli, niih ollaa tasoissa >:D

Nii ja käykäähä kurkkaamassa Hennan postauksesta, että mie mie lähetin sille!


4 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!