maanantai 1. joulukuuta 2014

Silmukan ytimestä -haaste 12/2014

Viime kuussa aiheena oli lumihiutale ja voi miten moni tästä aiheesta inspiroitukaan!


Virkatut lumihiutaleet oli nyt kova sana. Mut nyt rakkaat toverit, se ois tän vuoden viimesen SY-haasteen aika!


Joulu on kohta ovella, joten tottakai aihekin sitten liittyy vähän jouluun; mikäs sinne kuusen latvaan yleensä laitetaan? No

TÄHTI

tietenkin! Siinäpä teille joulukuun aihe. Eikun taas inspiroitumaan!

Säännöt:
 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Kun olet saanut työsi valmiiksi, niin käy ilmoittamassa siitä joko tänne tai Silmukan saalistajalle. Tämä helpottaa kovasti osallistujalistan päivittämistä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Voit käyttää (ja suositeltavaakin olisi) silmukan ytimestä -haasteen tunnusbanneria, jonka löydät postauksesta!
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!  

24 kommenttia:

 1. Yritys hyvä 10 taas :)
  Eli yritetään saada haasteeseen vastattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähti löytyy http://makiaaminnalta.blogspot.fi/2014/12/joulutahti.html

   Oikein hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

   Poista
  2. Hieno juttu! Ja samoin siulle! :)

   Poista
 2. Mukana kuin...no tiedätte sen Kummelin laulun :D. Ainakin yritän ehtiä saada jotain aikaan!

  VastaaPoista
 3. Minä en ehtinyt edes ilmoittautua, kun sain jo valmista aikaan :-D
  Innostuttiin lasten kans tuosta hamahelmeilystä. Osallistun siis haasteeseen, ja olen jo valmis:
  http://sukkaasunmuuta.blogspot.fi/2014/12/sukkailua-hamailua-ja-sy-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan ja olen valmis postaus on luettavissa http://herkkusuunelamaa.blogspot.fi/2014/12/joulupuu-on-rakennettu.html

  VastaaPoista
 5. Maijalinnea osallistuu haasteeseen ja tähti löytyy täältä: http://maijali.wordpress.com/2013/12/13/taikataikinasta-eli-suolataikinasta-sydamia-ja-tahtia/

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!