maanantai 29. joulukuuta 2014

Lahjojen paljastus

Nyt pääsin mieki kotiutumaan joulun vietosta. Ite vietin nyt oman jouluni tavallaan 27.12-29.12. koska olin aaton ja joulun pyhät töissä. Tämän takia piti nyt vähän siirtää perinteitä parilla päivällä eteenpäin, mutta kyllä se kinkku ja laatikot maistu 27. päiväkin.

Ja nyt mie vasta uskallan näyttää, mitä joululahjoja mie tein!Tänä vuonna tuli vähän ykstoikkoset lahajt, mut ei sillä oo väliä ku jokanen meni eri ihmiselle :D


Näistä palleroista lähetään!


Ohje: Molla Millsin Virkkuri-kirjasta kudekori M:n ohje
Lanka: Lilli-ontelokude
Koukku: 10

Yksi ystävälle, yksi ystävän äidille ja yksi iskan vaimolle. Kaikki olivat tosi ilahtuneita, kun saivat nämä.


Kudetta riitti hyvin vielä pariin pienempään koriin. Tämä paketti lähti toiselle ystävälle. Itsetehdyn joulukortin ja pakettikortin kera tietysti!


Ohje: Molla Millsin Virkkuri-kirjasta kudekori s:n ohje
Lanka: Lilli-ontelokude
Koukku: 10

Ja tuo oikeanpuoleinen kori lähti pikkusiskolle. Laitoin sinne Regian sukkalankaa ja käsirasvaa vielä lisäks.

Mutta koska mie en oo kirjojen kirjottaja, niih iskalle piti ostaa kirja ja koska en osaa tehä hienoja koruja, niih äitille ostin kaulakorun. Mut tänäkin vuonna sain kuitenkin suurimalle osalle tehtyä ite lahjat. Ja hurahdin taas noiden korien tekemiseen, kun ne tulee niin nopeesti valmiiks ja ne on hirmu hyviä lahjoja! Kaikki kiittelivät kosvasti ja ihastelivat, miten kori sopii hyvin sisustukseen ja miten näppärä ja kaunis se on, vaikka simppeli onkin.

Mutta nyt on joulu ohi ja kohta alkaa uusi vuosi! Tammikuussahan Pipon ytimestä täyttää taas vuosia... Katellaas että mitä kivaa sillon keksis... ;)4 kommenttia:

  1. Ihania koreja! :) Vähän saman tyylisiä lahjoja olen juoninut ensi jouluksi, jos tälläkertaa ehtisi niitä tehdäkkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jooh, nää tulee kyl ainaki nopeesti valmiiks! Sain nuo kaikki isot korit tehtyä yhen illan aikana :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!