maanantai 19. tammikuuta 2015

2-vuotis arvonnan voittaja on selvillä!

Nyt on aika julkistaa tuon synttäriarvonnan voittaja! En millään ehtinyt vastata kaikkiin kommentteihin, heitin välillä jonkun kommentin sinne tänne, joten ensin  haluun kiittää kaikkia osallistuneita varsinkin teidän ihanista onnentoivotuksista, kommenteista ja kehuista! Sini kiittää, kumartaa ja niiaa :)

Teitä osallistujia oli niin paljon, että miulla tuli melkein 11 täyttä sivua Wordiin, kun kopsasin kaikki kommentit arvontalipuiks! Ja vaihoin fonttiaki pienemmälle, ku muute olis tullu melkeen 20 sivua!

Arvontaliput laitoin miun uuteen pipoon, joka miun oli ihan pakko ostaa H&M:n nettikaupasta, kun näin kaverilla täst pipost semmosen Elmo-version.


Hahaaa, nyt oon keksimonsteri :D


Joo, oli kivaa ottaa kuvia tuo päässä :D


Mut palataas nyt taas asiaan... Kun olin saanu kaikki kommenttiliput leikattua ja sullotua hattuun...

 
... Niin pian olikin voittajan nimi selvillä!


PALJON ONNEA MARILLE!

Laitoin siulle jo sähköpostia tulemaan tuohon kommentissasi kertomaan osotteeseen! Vastailehan pian, niin saan paketin postiin.

Tuosta murrejutusta tuliki muutama muuki kommentti. Oon kyl huomannu, et oon alkanu ottaa vähä rennommin tän kirjottamisen kans, et jos johonki postauksee meinaa tulla iha kunnolla Karjalan murretta, niih tulkoot! Ja nähtäväst monien mielestä se on iha veikee lisä, joten taidanpa siis jatkaa samaa mallii :)

Kiitos vielä kaikille osallistuneille! 


5 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!