lauantai 24. tammikuuta 2015

Iha iha ekat

Pikku-Sinin (5-luokkalaisen) iha ekat neulotut lapaset.


Näist olin kauheen ylpee. Mummo tai äiti ei neulonu (ainakaa muistaakseni) näist yhtäkää riviä. Peukun kohalla saatoin kyl mummolt pyytää apua, mut muutoin nää on kyl iha ite tehty. Saatii ite valita lankojen värit ja mie tein tottakai siniset. En kuitekaa halunnu tehä iha täysin sinisiä, niih isänmaallisuuden nimissä otin viel valkosta mukaa vähäse.

... Onneks nykyää saan pikkuse tasasempaa jälkee tehtyy... Ainaki resorin kohalla :D


10 kommenttia:

 1. Itse olen tällä hetkellä 7-luokalla. Neulonut olen kolmet lapaset ja viidet villasukat tänä vuonna ja vain yhdet lapaset oli ns. "koulun pakko lapaset". Tää sun blogis on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo, eli innostus on saanu alkunsa ;) Ja kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Kiva kun oot säästäny lapaset. Mie menin kouluun omatekosilla ja mummon pikkusen jeesaamilla lapasilla ja olin niistä niin ylpee, että pidin ne ihan risaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon kyl näit käyttäny jonkun verran, mut ovat onneks säilyneet tähän päivään asti :)

   Poista
 3. Ihana nähdä, mistä kaikki on saanut alkunsa :D ja hienothan nuo ovat! Lapasia pitäisi ehdottomasti tehdä useammin. Omilta puikoilta niitä on pudonnut vain kaksi paria koko elämän aikana ja toiset on tietty ne koulussa väkisin väännetyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, niitä pitäis kyl tehä enemmän! Ne on nii hirmusen nopee ja helppo tehä ja lapasia tarvii aina. niiku myös sukkia :D Miunki pitäis seuraavaks aluevaltaukseks ottaa lapaset, nytku sukat alkaa jo luonnistuu ees jotenkuten :)

   Poista
  2. Samaa mieltä, lapasia pitäisi minunkin ihan ehdottomasti tehdä enemmän. Kaikenlaista projektia kokoajan, mutten mitään perusjuttuja. Tavallisia sukkia, pipoja ja lapasia minä kaipaan, mutten jotenkaan silti niitä tee. :D Harmi, ettei omia ala-asteella neulottuja juttuja taida olla tallessa, ainakin yhden "nuken" muistan tehneeni..

   Poista
  3. Niih, kyl näitä perusjuttuja kuiteki tulee eniten ehkä käytettyä. Eli sukkia ja lapasia :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!