keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Lilin joululahjat osa 1

Jatketaas tätä "maailman lellityin kääpiöhamsteri"-teemaa. Ostin Lilille joululahjoja. Ihan liikaa. Ja nyt tulee kuvia niistä. Ihan liikaa niitäki.


No ihan ekaks hankin sille tämmösen aitauksen. Kuva ei nyt oikei anna oikeutta tälle hökötykselle, mut siis Lili pääsee tuol juoksee iha vapaasti ja ei tarvii vahtii ettei se järsi johtoja tai vahingoita itteensä. Tuo aitaus on suht iso, sinne mahtuu hyvin kaikkee tekemistä!


Sinne mahtuu mm. tämmönen. Täs on vaik mitä tekemistä pikkuselle.


On tikapuuta ja siltaa...


... Ja kiipeilyseinää ja pesäkoloa. Siel on jopa pikkune kiikku tuol alaosassa!


Labyrintti, jossa on semmone pleksi tossa eessä, et voi seurata kun otus menee tuolla labyrintissä ja löytää (Lilin tapaukses EHKÄ löytää) alavasemmalta tonne yläoikeelle, mis on ruokakuppi, johon voi laittaa herkkuja.Sit tämmöne kakskerroksine huvila, jonne on kiva piiloutuu Siniltä.


Eka kerros on samannäkönen kun tää toka kerros.


Lisäks viel tämmöne sukellusmesta, jonne se pääsee sisälle tikapuita pitkin tuolta ylhäältä, tai se voi kaivautuu tuolt oikeella olevasta aukosta sisää.


Sit viel muutama penempi juttu. Täs on syötävä heinämaja.


Ja keinulauta.


Tuo oranssi kerrosiglu on kans uus, samoten tuo pikkusen pilkottava violetti tunneli. Nuo muut on ollu jo jonkun aikaa Lilin edellisessä leikkipuistossa.

Näytän seuraavas postauksessa että mitä Lili tykkäs näistä uusista leluista. En viiti kaikkia kuvia tunkee tähä yhtee postauksee. Saattepaha jäähä oottamaa, muahahaha!


6 kommenttia:

 1. Voi ihana! Oot, tiiäkkö, saanu mulle lievän hamsterikuumeen :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahahaa! >:D Eikun vaan mietimään oman otuksen hankkimista :) Ei kuitenkaan kannata ihan heräteostoksena mennä hamsteria (tai tietysti ylipäätään mitään lemmikkiä) ostamaan. Vaikka kääpiöhamsu onkin suht helppohoitonen, niin on siinäkin silti oma hommansa :) Oota hetki et pahin kuume menee ohi :D Mut suosittelen kyl kääpiöhamsua! Nää on niiiiiin ihania <3

   Poista
  2. Oon jo pitkään halunnu jonkin pienen jyrsijän, mutta en oo oikein osannut päättää millasen ja sitten tietysti pitää miettiä, että saako sitä mihinkään reissun ajaks ja mihin sen ylipäätään täällä sijoittaa jne. Ehkä vielä jokin kaunis päivä :)

   Poista
  3. Niih, kun hoitoon seki pitää saaha jos lähtee pidemälle reissulle :) Miulle sanottiin, että kyllä tää pärjää viikonlopun yli, kun sille vaan jättää reilusti ruokaa ja puhtaan veden tottakai. Ja duna pitää saada sijoitettua semmoseen paikkaan, että siihen ei paista aurinko ihan suoraan, eikä se oo kauheen vetosassa paikassa. Eli johonki rauhalliseen paikkaan :) Hyvä et harkitset noin hyvin, elävästä otuksesta kuitenkin kun on kyse :)

   Poista
 2. Meillä on toi yks iso, karvainen ja nelijalkainen, joten se asettaa ne omat haasteet pienelle lemmikille ja häkin sijoitukselle. Ehkä sitten, kun joskus on se punainen tupa ja perunamaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii ku teil on koiraki vielä :D Jooh tää pikkune pitäis sit saaha semmosee paikkaa, et se koiruus ei ois kauheen kiinnostunu siitä :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!