torstai 8. tammikuuta 2015

Neulojan neulontainto hukassa

En oo joulun jälkee neulonu/virkannu yhtäkään silmukkaa. En oo ees koskenu käsitöihin. Tuolla oottaa monta ihanaa projektia valmiina omissa pussukoissaan, mut nyt ei vaan iske. Välillä on semmonen olo, että tekis kyl mieli neuloo, mut silti ei vaan huvita ottaa neuletta käteen. Eikä miul oo ees kuumetta, enkä oo tulossa kipeeks! Toivottavast tää menee kohta ohi. Haluisin päästä jatkamaan noita töitä.

Noh mut onneks kuvapankissa on muutamia julkasemattomia kuvia käsitöistä, joten ei tarvii laitttaa blogia tauolle. Ja onneks tää on muutakin kun vaa käsityöblogi, että jos tää motivaation puute jatkuu pidemän aikaa, niih voi bloggailla sitten muista asioista. Mut kyl mie uskon et tää menee kohta ohi.

Mutta siis tässäpä nyt yks ennennäkemätön pipo:


Tää on jo jonkun aikaa ootellu pääsyä tänne blogiin. Eli siis en todellakaan nyt muista millä puikoilla ja millä ohjeella tän tein. Veikkaan kuitenki, et tuossa on lankana Novitan Isoveli ja puikot varmaan jotkut sen myötäset. Ohjeesta luulen niin, että tuo on muistaakseni ihan oman pipon ytimestä vetästy. Eihän tuos oo muutaku resori (2o 2n) ja sit sileetä.


Ja nää on vanhalla kameralla tietysti otettu nää kuvat, huomaa kyl laadussa heti. Mutta siis tämmönen perusjamppapipo tällä kertaa.

Nyt vaa oottelemaan sen neulemotivaation palautumista....


4 kommenttia:

 1. Minullakin oli joulukäsitöiden jälkeen "hiukan" motivaatio hukassa.Hoidan sen aina lukemalla pari kirjaa.Toista kirjaa en meinaakaan enää saada loppuun kun innostus iskee joka kerran siinä välissä ;D
  Nyt innostus iski jopa siinä määrin, että unohdin kuvata sukat, joita tein sukulaisille :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullaki on nyt jostai syyst kirja tarttunu useemmi käteen ku ne puikot, onkoha meil joku sama lääkitys meneillää ;D Mutjooh, eiköhän tää täst kohta tokene :) Haha, sie oot ollu nii kireisenä menos tekee seuraavaa työtä et kuvat jäi :D Saaha niist aina pyydettyy kuvan jälkikätee :)

   Poista
 2. Kahdella arvalla mukana ja uutena seuraajana :) elena.jussila@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, tää tais tulla siulla väärään postaukseen? Tai sit blogger sekoilee taas... Noh anyway, tiiän kyl mihi oot tähdänny, joten laitan siulle arvat :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!