lauantai 14. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria

Sain Pieni ihana-blogin kirjoittajalta Jutalta ihanan haasteen! Tämä haaste on lähtenyt alunperin liikkeelle Tipulassa-blogista ja nyt se on löytänyt tiensä jo tänne miun pikkusee blogii asti.


Haasteen säännöt menevät näin:

 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (saat itse  päättää määrän). Jos haluat, niin ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää blogitekstissä!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Ja mie haastan mukaan näiden ihanien blogien kirjottajat:

Höpötyksiä ja käsillä tekemistä
Arjen pieniä onnen hetkiä

Mie oon teihin viel myöhemmin yhteydessä sähköpostitse (kysyn tein osotteet yms) mut ekana mietin et mitä teille keksisin ;)

Nii ja vielä

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!


4 kommenttia:

 1. Kiitos vielä tätäkin kautta. tartun omalta osaltani haasteeseen vielä tänään :))

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ihan hirmuisesti paketista!♡ilahduin kyllä totaalisesti!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, hyvä! Meinasin jo laittaa viestiä siulle, että onhan paketti tullu perille :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!