sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Silmukan ytimestä -haaste 2/2015

Viime kuussa "pallo"-aiheesta inspiroitui muutama bloggaaja ja valmiiks työnsä saivat hyö:


Kiitoksii taas osallistuneille! Saatiin tää vuos hyvi käyntii.
Mut nythä ois sitte helmikuun haasteen aika, eiks jeh?


Helmikuus aiheen on

NUOTTI

Eli siis voit imee inspiraation työhös ihan nuottiviivaston nuottimerkeistä, nuottiavaimesta, tai jostaki muusta nuotteihi liittyväst asiast.Muistatha kerrata säännöt, varsinki jos oot uus osallistuja!


Säännöt:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Kun olet saanut työsi valmiiksi, niin käy ilmoittamassa siitä joko tänne tai Silmukan saalistajalle. Tämä helpottaa kovasti osallistujalistan päivittämistä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Voit käyttää (ja suositeltavaakin olisi) silmukan ytimestä -haasteen tunnusbanneria, jonka löydät postauksesta!
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!  

7 kommenttia:

 1. Heippa! Mattimyöhäinen ilmoittautuu haasteen suorittaneeksi ! :) Blogissani http://aarreaukusti.blogspot.fi/ --> huovutettuja palloja. :) Ja lähden mukaan helmikuun haasteeseen myös. :)

  VastaaPoista
 2. http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2015/02/atc-kortteja.html löytyy korttini

  VastaaPoista
 3. Tuolta voi käydä kurkkaamassa haasteprojektiani:
  http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2015/02/nuottiratti

  VastaaPoista
 4. Helmikuun nuotti-suoritus päivitetty blogiini: www.aarreaukusti.blogspot.com

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!