sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kesäfiilis!

Voi jumpe, tänää ku kävelin töistä kotiin, niih tuli semmone ihana lämmin puuska vastaan ja siinä puuskassa tuoksu muurahaisen pissa ja kaikki kesän kukat. Siitä tuli miulle kesäfiilis! Jihuu!

Ja tää kesäfiilishän johtuu myös siitä, että miulla alkaa kohta kesäloma. Tupla jihuut sille!


(Laitan tähän nyt Lilin toilailuista muutaman bähä heilahtaneen, mut sulosen kuvan, ettei jäis iha kuvattomaks tää postaus. Nää on kuvattu digikameralla, ei miun hienol uuel järkkäril.)

Joten siis kesälomahan tarkottaa taas sitä, et ei pariin viikkoon tuu postauksia. Täs nyt on muutenki elelty vähä hiljaiseloa, ku käsityöt ei oo innostanu hetkee nii paljo ku toivoisin, työt on pitäny kiireisenä ja vapaa-aika menee nukkumiseen ja muuhun zombeiluun. Mutta käsityöprojekteja on kyllä kesken ja oon niistä kaikista innoissani.


Kunha vaa aina illalla saan käsityön käteeni, niih kyl mie sitä iha tyytyväisenä teen. Yhessä isommassa projektissa tarviin tosin vähä vanhemman ja viisaamman opastusta, joten se nyt joutuu odottamaan, mut onneks on muutama pienempi projekti kesken, joiden kans pärjään kyl yksin.


Eiköhä mökillä ja mummolassa tuu tehtyy käsitöitä ainaki. Kyl mie lomallekki otan aina jonkun projektin mukaa. Mie yritän reissulta bloggailla vaikka kännykällä ees muutaman kuva välillä, jotta ei nyt iha tyhjää huutais tääl hetkeen.

Nii ja....Huomenna miulle pitäis tulla yks paketti, jota oon ootellu pari päivää.... Paketin sisällöstä teen todennäkösesti videopostauksen, joten semmosta on ainaki tulossa. Pysykääs siis kuulolla, senki uteliaat pikku pipopäät ;D


2 kommenttia:

  1. Hieno homma, mä odotan innoissani sun videopostausta. Ne on aina niin kivoja. Ihanaa kesälomaa sulle! Toivotan jo nyt, ettei jää toivottamatta, kun lomasi alkaa yhtäkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät niistä :) Ja kiitos kovasti!

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!