maanantai 25. toukokuuta 2015

Nostalgioimassa

Käytiin kotikotona Lappeenrannassa. Päätettiin äitin ja pikkusiskon kanssa lähtee iltakävelylle, ku sattu olee kauheen nätti sää.

Miun lapsuudenkoti on Saimaan rannalla, mut nyt lähettiinki äitin ja pikkusiskon kans pyörii lähi metsän poluilla ja miun vanhalla ala-asteella.

Kuvat on sit kännykällä räpsittyjä, ku en jaksanu kantaa järkkäriä mukana. Anteeks siis laadusta.

Täs näätte pienen palan miun lapsuudenmaisemista:


Siel menee kanava.


Polun varrelta löytyy "Metsän kirja".


Ja täs avautuu miun vanhan ala-asteen piha. Mein Sulo oli mukana, kuten kuvasta näkyy :)


Nuo molemmat rakennukset kuulu mein kouluun. Yleensä 1-3 luokka oli tuol alarakennukses (punasessa) ja 4-6 luokka oli täs ylemmäs rakennukses (keltasessa).Äitin varjo näkyy :D Miun aikaan tuos ei ollu noi rumii kaiteita... Ne on jostai syyst lisänneet noihin tommoset palkit. Varmaan lapset hyppiny kaiteiden alta alas ja aikuisii on alkanu ärsyttää.


Tuosta ovesta ku meni sisää, nii suoraa eessä oli ruokala ja vasemmalla yks luokka. Yläkerras oli sit viel lisää luokkia.


Ja mie muistan viel ne ajat, ku mein piti käyä vessassa tääl rakennuksen takapuolel :D Oli siis iha sisävessat juu, mut piti kiertää tänne talon taakse aina ulkokautta. Kylläpäs sitä tuntee olonsa vanhaks.


Tämmöset ympyräikkunat on ihania!


Noilla portailla tää hikipinko ootteli, että pääsee ekana luokkaan, jotta kukaan ei vie etupenkin paikkaa.

Semmosta. Tää jatkaa viel lomaa! Kuha oon kunnolla kotiutunu taas seuraavast määränpäästä (mummolasta) niih blogiin on tulossa ainaki videopostausta yhestä ihanasta kamerasta, jonka ostin ja hehkutuspostausta yhestä ihanasta putiikista Imatralla!

Pysykäähä siis kuulolla rakkaat pipopäät!6 kommenttia:

 1. Ihana vanha koulu, onko se vielä toiminnassa? Tuollaisethan yleensä suljetaan tai laitetaan johonkin muuhun käyttyöön :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toistaseks vielä toiminnassa, mut tän koulun tulevaisuus näyttää kyl vähä synkältä... :(

   Poista
 2. Mikäs vika noissa kuvissa on, kun pyytelet anteeksi? Ihania kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :) Eikun yleensä kuvaan tänne blogiin kunnon järkkärillä, niin omaan silmään ainakin sattuu tuo kännykkäkuvien laatu :D Mut nii, kyl nää onnistu ihan hyvin kuitenkin :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!