perjantai 15. toukokuuta 2015

Uusi tuttavuus: omat hiukset!

Vaikka tässä postauksessa hehkutankin Glitter-kauppaa, niin se on ihan omasta innokkuudesta, ei mistään blogiyhteistyöstä tai mistään semmosesta.

Oon tässä vähän ajan sisällä innostunu (vihdoin ja viimein) laittamaan omia hiuksiani! Miun kun on töissä melkeempä pakko pitää hiukset aina jotenkin kiinni, ettei ne lillu kakkavaipoissa ynnä muissa. Rupesin sit miettii, et saiskohan nää jotenki nätimminki kiinni ku vaa perus ponnarilla.

Noh miepä marssin Glitteriin ja pyysin myyjää näyttämään, että miten erilaisia hiustyökaluja käytetään. Ihana myyjä teki miulle parissa minuutissa ihanan kampauksen ja mie olin että AIJJAA ei tää ookkaa iha nii hirveetä rakettitiedettä ku mie luulin!

Joten tunnin Glitterissä shoppailun jälkeen tulin tyytyväisenä kotiin säkillinen hiusjuttuja mukana.

Yks tuloksista näkyy tässä:


Tää oli ihan eka kampaus mitä harjottelin. Eli siis iha simppeli nuttura, mut koristeilla saa sen näyttämää vielä hienommalta. Ja eri koristeilla koko kampauksen ilme muuttuu.

Miullaki ku tätä materiaalii on mistä tehä (eli siis pitkät hiukset), niih oon kyl hirmu ilone et oon päässy nyt tähä hiustenlaittojuttuun sisälle.

Näit hiuskuvia löytyy myös Pipon ytimestä instagramista mut teen näistä varmaa viel omat postaukset ja kerron vähä siit kampauksesta.

Kiinnostasko teitä saaha jotai hiustutoriaalivideoita tänne? Tai jotai missä esittelen välineet millä mie näitä kampauksia loihdin?

Nii ja tolla nutturakuvalla osallistuin muute Glitterin instagramin kampauskilpailuun...


Laitoin sinne tämmösen kuvan. Muokkaisin siis vaa vähä. Ja arvatkaas kuka voitti sen viikon kisan.... :D Olin iha puulla päähä lyöty! Sain viikon ajan Glitterissä -50% alennusta kaikista normihintasista tuotteista... Arvatkaa vaan et lähinkö heti seuraavana vapaapäivänä shoppailemaa sinne taas!

Mut hei kertokaas et kiinnostasko teitä tietää näitten kampausten salat? Ja näit postauksii tulee siis nyt lähiaikoina muutamia, ku oon nii innoissani täst uuest aluevaltauksesta!


6 kommenttia:

 1. Wau tosi ihana kampaus ja onnea voitosta =)

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihanat hiukset sinulla on.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voitostasi! Upea saavutus, jos oot tosiaan vasta nyt alkanut laitella hiuksiasi. Sulla onkin hiuksia, mihin tehdä kampauksia ja upea väri hiuksissa. Mielelläni minä kuulen lisää kampauksista, vaikka omasta kanan takapuolestani ei mitää ihmeempiä kampauksia saakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kehuista! :) Ja kiva kuulla, et muita kiinnostaa lukee näistä. Näit kampauspostauksia saattaa tulla aina sillontällön :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!