tiistai 5. toukokuuta 2015

Vappulook

Joo, vappu meni jo päivii sitte, mut miul on taas ollu nii kiire töissä etten oo ehtiny päivittää miun vappulookkia, josta haluun teille kertoo.

(Sori kuvanlaadust, nää on kännykkäkuvia... Ei ehtiny enää kaivaa järkkärii ja pitää kuvauksii.)


Mie oon nimittäin löytäny uuen rakkauden: korutautoinnit! Tämmösestä parista testauskorusta tää homma lähti... Kokeilin et mite nää kestää, ku käyn suihkussa ja nukun yön yli.


Ja lopulta miun kädet oli tän näköset.


Tykkään iha pipona näistä! Mut siis mitäs tää nyt oikei on? Onkse hölömö likka nyt menny tatuoimaa iteessä tommosii rumii kuvii?

No en! Tai siis en oikeesti, vaa leikisti, elkää huoliko. Näis on siis idea sama ku jos muistatte lapsuuden hennatatuoinnit, joita tuli purkkapaketeissa yms. Nehä laitettii iholle niin, että märällä sienellä tapulteltii siit päältä ja sit se kuva siirty iholle. Nää on siis täysin sama juttu.Ainoo vaan et nää on tehty näyttämään koruilta, eli nää on kullan ja hopeen värisiä ja vähä "aikuismaisemmat" kuvat ku ne lapsuuden jotkut Pokemon-tatskat tai jotkut tribaalit :D


Nää on siis nimeltään Hot Jewels koruja ja näit saa Suomes ainaki Glitterist. Sit jos löytyy tunnukset Ebayhi niih sielt saa myös (ylläripylläri, mitä nyt ei Ebaystä sais.)

Ja nää on hirmu ihanan näkösii ku näit voi laittaa vaik mihi!

 Kuva

Näit voi käyttää kaulakoruina, sormuksina, rannekoruina, nilkkakoruina, otsapantoina.... Mitä vaa ikin keksiikää.

 Kuva


Ja näit voi yhistellä iha mite haluu, sillee saa omii luomuksii aikaseks.Nää ei hävii vaik bailaisit mite paljo, nää kestää monta päivää iholla ja näit voi käyttää iha normaalien korujen kans.


Jos teit kiinnostaa, niih googlailkaa tuo Hot Jewels tai katelkaa Youtubest videoita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!