maanantai 29. kesäkuuta 2015

Bamburättejä

Tilasin Susannan työhuoneen riepukioskilta ihania bamburättejä. Nää on kyl tosi laadukkaan tuntusia, kestävät pitkään, ovat konepestäviä, eivätkä ala haisemaan käytössä.Näis on nii ihania kuvia, että mie en osannu päättää et millä kuosilla otan. Otin sit neljä lemppariani. Seuraava vaikee valinta oliki sit et minkä värisenä otan kaikki.


Oon kyl ollu hirmu tyytyväine näihin käytössä! Ovat tosissaan hirmu kestäviä ja imevät tosi hyvin kosteutta.


Tuo valkonen maatusta-riepu on sileempi kun nuo muut. Sitä voi käyttää esim vauvan hoidossa. Itse käytän tuota kasvojen pesuun/pyyhintään.


Suosittelen kyl kovasti muillekin! Tässä säästää luontoakin samalla, kun ei käytä kertakäyttöisiä liinoja kaikkeen.

Niin ja Susannalla on myös oma blogi, sitäkin kannattaa käydä lukasemassa! http://susannantyohuone.blogspot.fi/

Ja tää postaus on iha vaa omasta ilostani kirjotettu, ei oo kyseessä siis mikään yhteistyö tai joku pakotettu mainos. Haluun vaan että muutkin löytää nää ihanat rievut :)


2 kommenttia:

  1. Kivoja ovat nämä pienyrittäjien tuotteet. Ihan pakko on jossain vaiheessa käydä tilaamassa tiskirättejä, kun itse olen kyllästynyt näihin kertakäyttörätteihin. Kiitos vinkistä 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tulee tuettua suomalaista käsityötä ja pienyrittäjiä :9 Ja ihania on nämä rätit, mie vaihoin heti kertakäyttöset haisevat rätit näihin! Nää ei haise ja säästää luontoa, kun voi pestä ja käyttää uuestaan :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!