sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sinne meni kesäloma

Noniin, nyt on loma lomailtu ja tänään jatkuu työt. Onneksi on iltavuoro ensimmäinen vuoro.

Ajattelin, että laitan vähän kuvia ja fiiliksiä kesälomalta:


Mummolaan ja mökille. Nää kaks oli miun must go-paikat.


Siel mummo, ukki ja miun pikkusisko menevät tarkistamaa katiskat.


Näis maisemis sielu lepää...


Ja näis maisemis on tullu vietettyy myös lapsuuden parhaimmat kesät.


Nii ja kävin mie geokätköilemässäki! Mummo ja ukki asuu suht pienellä paikkakunnalla, mut kyl sieltäki löyty etsittävää.


Nii ja miul on iha oma geomummo! Vinkkasin mummolle, että lähen käymää muutamat geokätköt ja et tulisko mummo mukaa. Noh mummoha heitti pusakan niskaa ja lähti iha yhtä innoissaan ettimää kätköjä ku mieki! Mummo jopa löys yhen purkin, mitä mie en meinannu millää löytää! :D


Ja oli hienoo, mite mummo osas kertoo vähä enemmä ja vähä elävämmin kaikist kätköpaikoista ku mitä se pelkkä kätkön kuvaus (siinä sovelluksessa) kertoo. Ja mummolle alko jo kans kehittyy semmone "geovaisto", eli ku mentii parin kätkön jälkee seuraavalle kätkölle, niih mummo osas jo sanoo et "katoppa Sini tuolta, miust tuntuu et se purkki vois olla tuolla..." Hahaa, sain siis mummonki koukutettuu kätköilyyn! :D Suunniteltii jo seuraavaa reissuu mummon kotiseiuduille. Siit tulee kyl hieno reissu, ku mummo osaa kertoo vaikka mitä sen paikan historiaa ja omaa lapsuuttaan siellä.Tää sammakko oli hauskin kätköpurkki minkä tält reissult löysin. Säikähin iha samperisti, ku kurkkasin tonne kivenkoloon ja tää tuijotti suoraa miuta kohti, meinasin saaha sydärin.

Kävin mie mummolan lisäks myös kotikotona Lappeenrannassa, mut se nyt oli iha normaali reissu, eli tapasin perhettä ja kavereita ja pidettiin kivaa. Tää mummolan reissu, mökillä olo ja mummon kans geokätköily nyt oli tämmösiä mitkä halusin erityisesti nostaa tänne blogiin.

Ja edelleen, videopostausta yhestä jutusta on tulossa ja edelleen yhen ihanan putiikin esittely on kans tulossa... ;)
6 kommenttia:

 1. Ihana loma näyttää sulla olleen :) Ja toi geokätköily kuulostaa kyllä tosi kivalta! Pitäis ehkä joskus kokeilla kans :) Ja kauniita maisemia <3 Täällä vasta loma alko. Tai siis miehellä alko, mutta periaatteessahan se on meille kaikille lomaa, kun saadaan olla yhdessä enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja hauska reissu sinulla on ollut :) Aurikoista kesän jatkoa

  VastaaPoista
 3. Ihana loma ja ihana mummo sulla. Sääkin taisi suosia sinua ja lomaasi kuvista päätellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oli just sopiva, ei ollu liian kuuma eikä liian kylmä. Ja sillonku olin mökillä, nii aurinko paisto ku tilauksesta :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!